LG Professional oprema prati vrhunsku uslugu luksuznih vila i apartmana

Marina Knežević / 03.05.2023.
Sixl naslovna

U potrazi za mirnim i opuštajućim odmorom, brojni će turisti za svoj smještaj odabrati vile ili apartmane u sklopu ovih luksuznih kuća za odmor. Unazad nekoliko godina u Hrvatskoj, ovaj vid turizma bilježi najznačajniji porast, kako kod stranih, tako i kod domaćih turista, koji žele izbjeći ograničenja hotelskog smještaja te si priuštiti fleksibilnost i potpunu slobodu uživanja prema vlastitoj dnevnoj rutini.

Luksuzni smještaj s udobnošću doma

Ovaj turistički trend luksuznog smještaja s udobnošću doma prepoznala je i gospođa Nataša Lojak, koja sa suprugom vodi uspješan biznis iznajmljivanja vila i apartmana na dvije turistički najatraktivnije lokacije u Hrvatskoj – u Istri i Dalmaciji.

Lokacije našeg smještaja su potpuno mirne, bez puno ljudi, vreve i buke noćnih klubova. One oduzimaju dah već samim svojim izgledom – od kristalno čistog mora do očaravajućih mediteranskih krajolika. To su mjesta gdje se naši gosti mogu maknuti od užurbane svakodnevice i istinski odmoriti dušu, a posebno su pogodne za parove i obitelji s djecom” govori gospođa Nataša.

Villa Cablex III, Savudrija (izvor: facebook.com)

U istarskoj Savudriji, gospođa Nataša i suprug gostima nude Cablex kompleks od 3 luksuzne vile, koji spaja vrhunski smještaj i uslugu s jednostavnošću i privatnošću. Za goste koje u nekom trenutku požele nešto dinamičnije sadržaje, okolica nudi bogatstvo turističkih sadržaja, tako da ova lokacija omogućuje najbolje od oba svijeta.

Olea Resort, Drvenik Veliki

Potpunu oazu mira njihovi gosti mogu pronaći južnije, na dalmatinskom otoku Drvenik Veli, poznatom po mnoštvu uvala s prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama. Ovdje se nalazi luksuzni Olea Resort, koji objedinjuje 4 kuće za odmor, koje broje ukupno 16 premium apartmana.

Potraga za praoničkom opremom koja će pratiti premium uslugu

“Predano radimo na tome da naše vile i apartmani budu podređeni potpunom komforu naših gostiju. Naša je misija osigurati im samo najbolje, a tu se podrazumijeva i vrhunska higijena. Bazeni sa sunčalištem, jacuzzi, kupaonica, kuhinja, roštilj, blagovaonica,…Sve to znači i ‘brdo’ ručnika, posteljine, kuhinjskih krpa, stolnjaka i sl. i zato nam je bilo bitno pronaći najbolje rješenje za pranje i sušenje rublja” prepričava gospođa Nataša.

LG Professional kao logičan odabir

A rješenje se ukazalo vrlo brzo, i to na HoReCa Adria sajmu u Opatiji.

“Tu smo se susreli s vašim Bijelim Svijetom kao izlagačem i kod LG profesionalnih uređaja nam se svidjelo sve – od dizajna do funkcija. Mene je posebno zaintrigirao podatak da možemo riješiti posteljinu iz otprilike 3 apartmana u jednom pranju i sušenju. Stekli smo dojam da bi to bilo odlično rješenje za naše potrebe i pokazalo se da nas osjećaj nije prevario!” prisjeća se gospođa Nataša.

“Od našeg susreta na sajmu do instalacije uređaja je prošlo svega dva mjeseca. Sve je proteklo vrlo glatko, bez ikakvih prepreka! Dio uređaja smo, prema specifičnim potrebama, namijenili za Istru, a dio za Dalmaciju” govori.

Odabrani uređaji:

Brzo, praktično i - efikasno!

Gospođa Nataša ne krije zadovoljstvo odabirom uređaja, ali i kompletnom uslugom:

“Posebno smo oduševljeni LG Giant perilicom! Jako je jednostavna za korištenje i možemo oprati veliku količinu rublja odjednom. I još je i jako tiha prilikom rada! Ma, stvarno smo prezadovoljni!”

“Jako nam je zgodno imati vlastite praoničke uređaje nadohvat ruke – kako se korištena posteljina skine s kreveta, tako ide ravno u praonicu! To je posebno praktično kod izoliranih lokacija kao što je otok Drvenik Veli, a moram spomenuti i uštedu u odnosu na korištenje usluga vanjskih praonica” napominje gospođa Nataša te zaključuje:

Svim iznajmljivačima koji razmišljaju o kupnji uređaja preporučili bi vaš Bijeli Svijet i LG profesionalne uređaje! U našem biznisu smo imali razna iskustva gdje nam je u početku svašta obećano, no na kraju nije bilo ispunjeno. Zato smo jako sretni što je u suradnji s vama sve teklo prema planu! Jako smo zadovoljni i vašom servisnom podrškom, koja je tu za sva pitanja. Ostanite tako super!”

 

Vrhunska higijena jedan je od najbitnijih faktora u pružanju premium turističke usluge. Osigurajte i vi gostima vaših luksuznih vila i apartmana samo najbolje uz LG Professional opremu i kontaktirajte nas!

 

Kontaktirajte nas