Opremili smo više od 40 McDonald's praonica u Hrvatskoj i Sloveniji

Antonija Jurič / 09.01.2023.

Kombinacija crvene i žute boje, logo u obliku zlatnih lukova te klaun Ronald – zvuči poznato? Iako je većini prva asocijacija na McDonald's američka kultura i tradicija, činjenica je kako se ovaj kultni simbol Sjedinjenih Američkih Država prilično čvrsto 'udomaćio' u više od 100 zemalja diljem svijeta. Ovaj legendarni međunarodni lanac restorana brze hrane je ujedno i jedan od najprepoznatljivijih globalnih brendova današnjice te svakodnevno poslužuje oko 69 milijuna posjetitelja, što čini oko 1% svjetske populacije. Na brze, jednostavne i, nadasve, slasne zalogaje nisu ostali imuni ni Hrvati i Slovenci.

Stoga nam je posebna čast što je jedan od najvećih svjetskih brendova upravo nama dodijelio svoje povjerenje kako bi opremio praonice rublja svojih restorana . Tako smo vrhunskim LG profesionalnim uređajima opremili više od 40 McDonald’s praonica u Hrvatskoj i susjednoj nam Sloveniji.

Jedna od značajki po kojima je McDonald's poznat svakako je vrhunska higijena. Upravo je McDonald's među prvima u Hrvatskoj uveo HACCP sustav, koji služi za upravljanje sigurnošću hrane. Pojačano čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina te učestalo pranje ruku zaposlenika osnažuju higijensko ponašanje u restoranu, a od iznimne je važnosti i čisto rublje. Krpe za čišćenje kuhinjskih površina i ‘mopovi’ za pranje poda potencijalni su nosioci i prenosioci infekcija različitim bakterijama i virusima, zbog čega je nužno implementirati posebne mjere higijenskog tretmana rublja.

Budući da je vrhunska higijena imperativ, za poslovanje McDonald'sa je imati brze, kvalitetne i energetski efikasne praoničke uređaje nadohvat ruke od iznimne važnosti. LG profesionalne perilice dizajnirane su upravo u svrhu postizanja i održavanja higijene visokom kvalitetom pranja. To je omogućeno kroz njihove tri glavne karakteristike: suvremene tehnologije kao što su Wave force i Auto tub clean, koje svojim snažnim vodenim valovima tijekom pranja održavaju maksimalnu čistoću perilice, antibakterijski dizajn, odnosno premaz koji štiti profesionalnu perilicu rublja od bakterija i virusa te poseban higijenski program koji dekontaminira rublje u procesu pranja.

Komplet perilice i sušilice kapaciteta od 10 kg pokazao se kao pravi odabir za restorane, budući da se lako može uklopiti u mali prostor od svega 1 m2. Još jedna značajka koja je posebno pogodna za biznis ovog tipa je što je, ovisno o potrebama pojedinog restorana, moguće koristiti posebne programe, primjerice, za pranje jako masnih krpa ili ‘mopova’ za čišćenje podova i drugih radnih površina. LG profesionalni praonički uređaji su zahvaljujući svojim komponentama idealan izbor za tzv. ‘quick-service’ kategoriju restorana i stoga ne čudi što je McDonald’s upravo ovu kombinaciju uređaja prepoznao kao najbolji izbor.

Faktor koji McDonald’s naglašava kao presudan u našoj suradnji je pravovremena i kvalitetna postprodajna podrška, koja je u Bijelom Svijetu na samom vrhu liste prioriteta. Naša mreža servisera uz klijenta je od ugradnje i odgovara na poziv u najkraćem roku.

Želiš li i ti postići higijenske standarde najvećih svjetskih brendova i opremiti svoju praonicu LG profesionalnim uređajima? Javi nam se!

Kontaktirajte nas