Posjetite nas na Sajmu HoReCa Adria 2017

Ivana Živičnjak / 24.10.2017.

Ne propustite vidjeti najnoviju opremu, uređaje i usluge koje će biti predstavljene u Opatiji, od 9. do 11. studenog

Pozivamo Vas da nas posjetite na specijaliziranomsajmu HoReCa Adria na štandu broj 8, koji će se održati od 9. do 11. studenog 2017. u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Riječ je o boutique sajmu gdje će biti predstavljen širok raspon brendova opreme, uređaja i sitnog inventera te usluga koji izlaze ususret potrebama svih kategorija turističkih i ugostiteljskih objekata.

HoReCa Adria je sajam za sve djelatnike u turizmu, od hotelijera, vlasnika apartmana, vila i pansiona te ugostitelja so investitora, projektanata i arhitekata. Nemojte propustiti sajam na kojem počinje priprema sljedeće turističke sezone!

Ove godine smo upotpunili naš prodajni asortiman Electrolux profesionalnim uređajima za pranje, sušenje i glačanje rublja te smo odlučili predstaviti vam nove profesionalne uređaje i to kroz različite koncepte praonica rublja. Osim samih uređaja predstaviti ćemo po prvi puta myLaundry koncept Electrolux profesionalne samoposlužne praonice rublja te LG Laundry Lounge franšizne samoposlužne praonice rublja.

Posjetite nas na sajmu HoReCa Adria, jer to je odlična prilika za upoznavanje s novim trendovima i profesionalnom opremom te najbolji početak novih investicija odmah nakon turističke sezone.

Novosti iz LG profesionalnog asortimana:
• nova perilica rublja LG Titan-C kapaciteta 15kg te
• dodatne funkcije LG Giant-C+ perilice i sušilice rublja kapaciteta 10kg

Prvi puta na tržištu je dostupna profesionalna perilica rublja kapaciteta 15kg u malim dimenzijama i prihvatljivoj cijeni. Perilica rublja je jednostavna za upotrebu sa brzim programima pranja za profesionalne korisnike, mogućnošću spajanja na dozirne pumpe te izrade posebnih programa.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan, uz važeću ulaznicu koju ćete dobiti prijavom na linku.

Lajkajte nas na Facebook stranici Laundry Systems i downloadajte besplatni Vodič koji sadrži informacije o različitim aspektima investiranja i vođenja praonice rublja.