Obitelj, rublje i posao – dobitna kombinacija

Sonja Krivokapić / 21.01.2020.

Iz obitelji koja je vlasnica praonice Clean & Fresh u Zagrebu pršti entuzijazam i volja za obavljanjem posla. Ovaj obiteljski posao, kako ga naziva Ivana koja u praonici dočekuje svoju djecu iz škole, isplatio joj se više nego što je mislila. I ne samo to, imaju posla k'o u priči. Praonica se nalazi na Vukomercu, ali iz svih ostalih zagrebačkih kvartova građani i vlasnici hotela, apartmana, dućana i tako dalje dolaze k ovoj obitelji oprati i posušiti svoje rublje. 

A i oni sami imaju iskustva s bivanjem u hotelijerskom poslu, naime, tako je kod njih cijela priča o otvaranju praonice i krenula. Za svoje apartmane na Murteru koje iznajmljuju dugo nisu mogli pronaći praonicu koja bi im u željenom roku oprala i osušila rublje. Stoga su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i otvoriti svoju praonicu. Ne očekujući mnogo, na koncu su dobili mnogo više, jer su samo u 8 mjeseci ostvarili povrat ulaganja i nadmašili gotovo svako moguće očekivanje.

A posao im je i dalje par koraka ispred očekivanja, jer on i dalje raste, ne stagnira. I to čak bez prevelikog oglašavanja; ljudi sami šire priče o simpatičnoj obitelji koja ne samo da pere i suši rublje u LG profesionalnim perilicama i sušilicama rublja uz mogućnost dostave, nego se potrudi i lijepo složiti to rublje za isporuku.

Često čujemo kako je teško započeti svoj biznis. Mnogo rizika, ovisnost o samom sebi i strah od neizvjesnosti sasvim su razumljive prepreke preko kojih čovjek ne bi išao. Međutim, kako je na Ivaninom primjeru vidljivo, kad stvar uspije, zadovoljstvo zbog izgradnje nečega vlastitim rukama je gotovo bezgranično. Ona je siguran posao u državnoj firmi napustila da bi zakoračila na ovaj nesiguran teritorij i ne samo da nije požalila, nego već najavljuje kupnju novih LG profesionalnih perilica rublja. Neka je ovoj obitelji i dalje sretno!

A ukoliko se i vi želite okušati u otvaranju svog posla, javite nam se ovdje.