Imali smo čast prezentirati na godišnjoj LG globalnoj konferenciji

Marina Knežević / 01.12.2023.
phuket 1

Naš Bijeli Svijet nedavno je dobio čast predstaviti svoj poslovni model na velikoj konferenciji LG Global Customer Conference 2023 u Phuketu na Tajlandu.

Ova globalna godišnja konferencija okupila je više od 70 sudionika iz cijelog svijeta, koji su se susreli kako bi podijelili svoje uspješne poslovne modele i razmijenili primjere dobre prakse u praoničkoj industriji.

Više od desetljeća distribucijske izvrsnosti

Predstavili smo razvoj naše distribucije, koji se temelji na sveobuhvatnoj podršci našim partnerima te implementaciji industrijskih trendova, koji nam pomažu u rastu, uključujući nove poslovne modele, higijenske standarde, naplatne sustave, digitalni marketing i postprodajnu podršku.

Naša lokacija u srcu Europe omogućuje nam brzu dostavu svim našim partnerima. Uz tu prednost i puno predanog rada, kroz 12 godina uspostavili smo snažnu mrežu s 40 distributera u 20 zemalja i više od 5000 uspješnih projekata u mnogim europskim gradovima.

Razmjena znanja i poticanje rasta

Naša suradnja s vodećim svjetskim proizvođačem praoničke opreme daje nam dragocjen uvid u inovativne, vrhunske tehnologije i tako nam omogućuje da našim klijentima uvijek nudimo najmodernija rješenja.

Budući da stalno istražujemo najnovije trendove koje možemo implementirati u naš poslovni model, sudjelovanje na LG Global Customer konferenciji pružilo nam je izvrsnu priliku za dijalog s vodećim ekspertima te razmjenu iskustava i znanja. Sve ovo pridonosi našem neprekidnom rastu i jača našu sposobnost pružanja snažne stručne podrške klijentima u razvoju njihovog poslovanja.

Velika nam je čast što je naš poslovni model prepoznat u globalnom klubu zapaženih primjera i što smo dio najvećeg svjetskog tima stručnjaka u praoničkom biznisu!