Posjet partnerima i prodajno-servisna edukacija u Bugarskoj

Marina Knežević / 19.04.2024.
bugarska

Protekli smo tjedan imali priliku posjetiti naše drage partnere u Sofiji u Bugarskoj.

U sklopu ovog posjeta, održali smo prodajno-servisnu edukaciju, koja je predstavlja ključnu komponentu našeg partner-programa. Ovaj program obuhvaća sve aspekte tehničke, prodajne i marketinške obuke.

Naš pristup kombinira teoretsko znanje s praktičnim primjerima, kako bismo osigurali da naši partneri steknu dublje razumijevanje naših proizvoda i usluga te ih mogu prilagoditi individualnim potrebama svojih klijenata.

Poseban naglasak ovog puta bio je na digitalnom marketingu, pružajući našim partnerima alate i uvide potrebne za uspjeh u današnjem digitalnom okruženju.

Bilo nam je iznimno zadovoljstvo ponovno se susresti s našim partnerima, dok smo novima srdačno zaželjeli dobrodošlicu u europsku mrežu LG distributera.

Kao i uvijek, razmjena iskustava s različitih europskih tržišta donosi neprocjenjivu vrijednost jer omogućuje kontinuirano učenje jednih od drugih i stjecanje novih perspektiva.

Našim dragim partnerima zahvaljujemo na njihovom gostoprimstvu i aktivnom sudjelovanju u edukaciji te se veselimo idućem susretu!