Hvala vam na svim uspješnim trenucima: sretna Nova 2022.

Andrea Basić / 28.12.2021.

Kraj godine je pravo vrijeme za osvrnuti se na sve projekte i uspjehe, ali i za okretanje budućnosti.

Kako je izgledala naša 2021.?

Model GMP valjka za glačanje koji nikad nije bio jednostavniji, naplatni sustav Nayax, BW brend dozirnih pumpi za deterdžente… Ovo su samo neki od novih usluga i proizvoda. Uređaje iz naše ponude promovirali smo po pristupačnijim cijenama u sklopu nekoliko kampanja, što namjeravamo nastaviti i u 2022.

Poseban naglasak smo stavili na projekte poput Total Care usluge kojom smo sve naše usluge obogatili novim fokusom, a to je higijena. Od online narudžbe, uređaja s novim higijenskim tehnologijama i programima do niza edukacija, vodiča i info grafika usmjerenih na higijenske procese.

I ove godine smo otvorili i opremili različite tipove praonica rublja, bila riječ o samposlužnima, uslužnima, kombiniranima ili in-house praonicama. Naročito smo gurali  projekte po kojima smo i poznati – BW Jumpstart i LG Laundry Lounge. Oba modela sadrže sve što trebate za planiranje, otvaranje i promociju samoposlužne ili uslužne praonice rublja. Marljivo smo radili i na obilasku te prikupljanju povratnih informacija naših klijenata – jer nam je važno graditi odnos s našim kupcima i nakon prodaje te vidjeti u kojim se sve aspektima možemo poboljšati.

Između ostalog, sudjelovali smo na forumima, sajmovima i webinarima kao što su Horeca Adria boutique fair u Opatiji i Forum franšiza u Zagrebu na kojem smo bili panelisti.

Više o tome kako je za naš tim izgledala ova godina na izmaku pogledaj u videu u nastavku. Zahvaljujemo svim našim suradnicima, partnerima i klijentima na brojnim uspješnim trenucima koje smo zajedno dijelili i želimo da u novoj godini bude još mnogo više takvih iskustava!