One Team postaje globalan!

Marina Knežević / 08.12.2023.
global one team 7

Ono što je započelo kao regionalna inicijativa, brzo je preraslo u nešto mnogo veće.

Naša ideja One Team-a, kao mjesta okupljanja najvećih stručnjaka iz praoničkog biznisa, privukla je pažnju profesionalaca iz različitih dijelova svijeta - čineći ovu priču globalnom.

Kako je sve krenulo?

U Bijelom Svijetu vjerujemo kako povezivanje istaknutih stručnjaka u snažan tim ima veliku moć. Stoga smo okupili jedinstvenu skupinu istinskih zaljubljenika u svoju profesiju.

Razmjenjujemo praktična znanja i iskustva, potičući jedni druge na kontinuirani razvoj i postizanje vrhunskih rezultata. Snaga suradnje između stručnjaka koji dijele zajedničku viziju leži u poticanju inovacija, gdje se kreativnost susreće sa stručnim znanjem.

Naš tim prati, ali i postavlja standarde visoke učinkovitosti i kvalitete usluga, stvarajući tako pozitivan utjecaj na cjelokupnu branšu.

Idemo globalno!

Na nedavno održanoj konferenciji LG Global Customer Conference 2023 u Phuketu na Tajlandu imali smo veliku čast prezentirati svoj poslovni model u klubu svjetski zapaženih primjera.

Tom prilikom predstavili smo i koncept našeg One Team-a, koji je zaintrigirao sve prisutne.

Prihvaćanje naše ideje od strane stručnjaka iz brojnih svjetskih zemalja potvrđuje globalnu snagu naše misije.

Ovo nas posebno veseli jer svaka nova perspektiva i svaki doprinos različitih kultura cijelom timu donosi još više znanja. Povezivanje na dinamičnoj razini, koja premašuje geografske i kulturološke granice čini nas još snažnijima. Globalni tim je mjesto gdje se susrećemo i povezujemo, bez obzira na različito podrijetlo.

Više od profesionalne mreže

Naš tim je više od profesionalne mreže - postali smo partneri na još višoj razini, dijeleći jedni s drugima ne samo stručno znanje, već i radost druženja i razmjene iskustva među najvećim ekspertima u praoničkoj industriji.

Ova sinergija jača našu zajednicu, stvarajući prostor gdje se stručnost nadopunjuje entuzijazmom, čime se postiže izvrsnost u našem poslovanju.