Prvi LG Laundry Lounge u Grčkoj

Marina Knežević / 19.10.2023.
atena 1

LG Laundry Lounge mreža neprestano raste, a ova uspješna međunarodna priča sada se proširila i na Grčku.

U povijesnom dragulju Europe – Ateni, nedavno je otvorena prva LG Laundry Lounge praonica u zemlji.

S našim grčkim partnerom Georgiosom razgovarali smo o tome kako su se klijentice odlučile na otvaranje brendirane samoposlužne praonice i kako je cijeli proces izgledao.

Dizajnerska samoposlužna praonica

LG Laundry Lounge predstavlja dizajnersku samoposlužnu praonicu rublja, koja je opremljena vrhunskim LG profesionalnim perilicama i sušilicama. No, kao što ‘Lounge’ dio naziva daje naslutiti, to nije samo mjesto pranje i sušenje rublja. Glavna ideja je stvaranje ugodne atmosfere, u kojoj se korisnici osjećaju potpuno opušteno, kao u vlastitom domu. Besplatan internet, televizija, kava, sokovi - sve to omogućava uživanje u vremenu dok rublje prolazi kroz proces pranja i sušenja.

LG Laundry Lounge kao korak dalje

Vlasnice nisu bile početnice u ovom biznisu. Prije otprilike tri godine otvorile su vlastitu samoposlužnu praonicu i, ponukane njenim uspjehom, prirodno su željele nastaviti širiti svoje poslovanje. Istraživale su opcije i naposljetku ih je najviše zaintrigirao koncept brendirane samoposlužne praonice opremljene vrhunskim LG profesionalnim uređajima, koja korisnicima pruža jedinstveno iskustvo.

Stupile su u kontakt s Georgiosom i početkom godine rad na projektu je započeo. Prvi korak bio je traženje adekvatnog prostora. Vlasnice su točno znale gdje želi otvoriti praonicu – radi se o lijepom, gusto naseljenom području Atene. Bilo je izazovno pronaći ‘pravi prostor’ po ‘pravoj cijeni’, no uspjele su!

Uz jasne smjernice do cilja

Tijekom ožujka započeo je rad na pripremi prostora za instalaciju uređaja. Dobile su jasne smjernice i najbolje prakse, koje osiguravaju optimalno iskorištavanje prostora.

“Od velike pomoći tu je bila 3D vizualizacija, koja uključuje nacrte prostora i instalacija. Njezina velika prednost leži i u činjenici da su vlasnice dobile uvid u budući izgled svoje praonice” objašnjava Georgios.

Premium izgled praonice postignut je pridržavanjem smjernica o uređenju interijera. Kroz pažljivo usklađivanje elemenata unutar prostora, stvoren je atraktivan i prepoznatljiv dojam.

LG Laundry Lounge opremljen je paketom uređaja koji osigurava da korisnici ne moraju čekati red za korištenje, a koji uključuje:

“Vlasnicama se posebno sviđaju BW generatori ozona te miris i mekoća rublja koji oni osiguravaju. Vide ih kao još jednu dodatnu prednost u odnosu na konkurenciju” kaže Georgios.

Prikladno za sve

Kao i vlasnice, korisnici su oduševljeni cjelokupnim konceptom.

S obzirom na kapacitet bubnja, često peru deke i poplune, a turistički iznajmljivači redovito dolaze i s posteljinom te ručnicima.

Uređaji su izuzetno jednostavni za korištenje, kao i naplatni sustav, što omogućuje lako snalaženje i onima koji dosad nisu imali iskustva sa samoposlužnim sustavom. Korisnici govore kako ih veseli što mogu prati i sušiti svoje rublje na lijepom i urednom mjestu, po pristupačnoj cijeni” govori Georgios.

 

Sanjaš o pokretanju vlastite samoposlužne praonice? Pridruži se LG Laundry Lounge obitelji! Ovo je odlična prilika ako želiš prepoznatljivost LG brenda i vrhunske LG profesionalne uređaje, gotov vizualni identitet te međunarodni networking.

Kontaktirajte nas