Profesionalna perilica rublja LG Titan Max

 • Profesionalna perilica rublja LG Titan Max
 • Profesionalna perilica rublja 15 kg/ max 18 kg
  LG Titan Max

  • Kapacitet 15 kg (max 18 kg), volumen bubnja 147 L
  • Brzi programi pranja (2-3 puta brže od kućanskih perilica)
  • Programiranje do 20 potpuno prilagođenih programa pranja
  • Direct Drive inverter motor
  • Wi-Fi povezivanje (Smart Solution)
  • Priključak za toplu i hladnu vodu
  • Priključivanje na monofaznu struju
  • Velika vrata 58,2 cm za lakši utovar


  2 godine jamstva za komercijalnu upotrebu
  Mogućnost nadoplate za produženo jamstvo pri kupnji uređaja (+12 ili +36 mjeseci)

  Ova profi perilica rublja idealna je za objekte koji nemaju potrebu za industrijskom perilicom, ali koji ipak trebaju veliku snagu i kapacitet kao što su kuće za odmor, hoteli i hosteli, praonice rublja, vrtići, privatne poliklinike i ostale tvrtke kojima su potrebne velike perilice rublja.

  LG Titan Max profesionalna perilica rublja odgovara na ove potrebe svojim jedinstvenim prednostima:

  Reljefna unutrašnjost bubnja - više dodira s tkaninom stvara bolje performanse pranja zahvaljujući reljefnoj unutrašnjosti bubnja.

  Nagnutost bubnja - LG profesionalnim perilicama rublja bubanj je nagnut za 10° što omogućava perilici da ima viši nivo vode s manjom potrošnjom vode.

  Atomizing sistem - mlaznica unutar bubnja šprica vodu direktno na rublje i tako ga brže natapa. Time se ubrzava proces pranja i štedi količina vode.

  IZDRŽLJIVOST
  LG Direct Drive motor - motor ugrađen izravno na bubanj što povećana stabilnost, smanjuje vibracije i buku i povećava izdržljivost. Također povećava energetsku učinkovitost jer ne dolazi do gubitka energije kao kod standardnih motora sa remenom i remenicom.

  Gyro balancing sustav - brže otkriva neravnotežu putem 3D žiro senzora, bolje apsorbira vibracije i smanjuje neravnotežu putem 4 amortizera čime se optimizira vrijeme ciklusa, smanjuje buka i vibracije.

  UŠTEDE
  Vaganje rublja - perilica prilagođava količinu vode i energije prema punjenju za znatnu uštedu energenata i deterdženta u slučaju da perilica nije puna.

  Self-heating sistem - perilice se mogu spojiti i na toplu i na hladnu vodu te sustav grijanja detektira temperaturu vode i automatski podešava vrijeme grijanje. Time štedite vrijeme i energiju čak do 75% budući da korištenjem tople vode grijač radi kraće jer je razlika do željene temperature manja u odnosu na hladnu vodu.

  HIGIJENA
  Higijenski programi - uklanjaju 99,9% mikroba, uz posebne programe od 90°C i 75°C.

  Automatsko čišćenje bubnja s Waveforce - automatsko čišćenje bubanja tijekom prvog ispiranja radi čišćenja ostataka pjene. Na taj način eliminira mogućnost nastanka naslaga na teško dostupnim mjestima unutar perilice.

  Program samočišćenja - intenzivno čišćenje nakon radnog dana koje pomaže održavati perilicu rublja čistom čak i na najprometnijim lokacijama.

  SMART SOLUTION

  Upravljačko sučelje - daljinsko upravljanje praonicom rublja putem web sučelja. Pratite prihode, statistike upotrebe i status uređaja.

  Aplikacija za korisnike - korisnik može provjeriti dostupnost uređaja u praonici izravno na pametnom telefonu te postaviti alarm koji će ga upozoriti prije kraja ciklusa.

Karakteristike

Kapacitet punjenja15 kg
Max kapacitet punjenja18 kg
Volumen bubnja147 lit.
Ukupna snaga3,8 kW
Napon/Frekvencija220V/ 50Hz
Brzina centrifuge1000 o/min
G-faktor342
Pumpa za odvod vodeDa
Dimenzije u mm737 x 814 x 1036
Težina101 kg
Priključci i dodaci - moguće spajanje na:

 • BWO3 generator ozona
 • Sustav naplate na žetone ili kovanice (tzv. žetonjera)
 • Dozirnu pumpu za deterdžente i omekšivače