Susret s partnerima na drugom kraju svijeta – u Južnoj Koreji

Antonija Jurič / 13.09.2022.
Korea 2022

Naši VIP partneri iz 10 europskih zemalja pridružili su nam se u Seulu i petodnevni događaj je mogao početi.

Naše putovanje započeli smo obilaskom sjedišta LG korporacije i nastavili prema LG tvornici na jugoistoku zemlje.

Kolege iz LG korporacije prenijeli su nam svoje znanje, inspirirali nas i pružili nam uvid u najbolja svjetska rješenja u području praoničke opreme. Iz prve ruke smo mogli vidjeti kako inovativne ideje iz njihovog centra za istraživanje i razvoj postaju konkretan proizvod u LG tvornici.

BW tim u LG tvornici

Tijekom petodnevnog posjeta, imali smo mogućnost isprobati korejski način života, njihovu gastronomiju i kulturu. Od Seula – azijskog velegrada koji nikad ne spava -  do Changwon i Gyeongjua, obalnih gradova na jugoistoku poluotoka, zaista smo svaku sekundu uživali u svjetski poznatoj korejskoj gostoljubivosti.

Posebno iskustvo su bile vožnje KTX izrazito brzim vlakovima koji putuju brzinom oko 305 km/h te vas dovoze u drugi dio zemlje kroz samo sat ili dva. Ovo je bila idealna prilika za vidjeti Koreju izvan velikih gradova i osjetiti svakodnevni život prosječnog građanina.

Putovanje KTX brzim vlakom

Kao što je bilo i očekivano, druženje je postalo nezaboravni dio ovog putovanja. Zahvaljujemo LG-u a toploj dobrodošlici i BW timovima koji su nam se pridružili u ovoj predivnoj avanturi. Nadamo se da će zajedničko iskustvo ojačati naše partnerske odnose i veselimo se ponovnom susretu sa svakim od vas.

Večera dobrodošlice LG obitelji

Ovo putovanje je bila velika inspiracija za sva nas i sigurni smo da će izroditi puno novih poslovnih ideja i poduhvata u budućnosti.

Možda i vi pronađete svoju inspiraciju u galeriji ispod.

Također, sve fotografije možete skinuti OVDJE.