Održali smo svjetsku premijernu prezentaciju novog GMP valjka za glačanje

Andrea Basić / 19.10.2021.

Naš tim je i ove godine nastavio tradiciju: još jednom smo izlagali na sajmu Horeca Adria, koji se održao u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Horeca Adria je boutique sajam koji predstavlja širok raspon brendova opreme, uređaja i usluga namijenjenih za različite kategorije turističkih i ugostiteljskih objekata.

Dali smo sve od sebe da napravimo još jedno kvalitetno predstavljanje našeg petnaestogodišnjeg biznisa, a za potpuno iskustvo predstavili smo i novitete. Naime - osim predstavljanja nove generacije profesionalnih LG uređaja sa Smart Solution Wi-Fi sustavom i dodataka u našem asortimanu, uspješno smo održali svjetsku premijernu prezentaciju nove GMP e2 linije valjaka za glačanje. Ovaj valjak za peglanje idealan je za objekte koji imaju potrebu za redovitim peglanjem veće količine rublja ili  peglanjem izrazito širokog rublja kao što su mali/srednji restorani i hoteli, praonice rublja, kemijske čistionice, vrtići, domovi za starije, prehrambena, farmaceutska industrija, kao i razne proizvodne tvrtke.

Premijerno svjetsko predstavljanje GMP e2 linije valjaka za glačanje @Horeca Adria, 2021.

 

GMP e2 valjak za glačanje kreiran je s jednim ciljem – da bude što jednostavniji za korištenje

Neke od značajki po kojima se ovaj valjak izdvaja od dosadašnjih modela su jednostavno korisničko sučelje koje eliminira potrebu za čitanjem često zamornih uputa za korištenje funkcija i kontrola. Između ostalog, novi model valjka za glačanje pruža:

- Jasna objašnjenja i upozorenja umjesto nejasnih kodova grešaka: ovo će korisnicima uštediti glavobolje i česte pozive servisu

- Različite modele korištenja (automatski i ručni rad)

- 50 programa za glačanje

- Upozorenja ukoliko nastane problem s određenom funkcijom, te podsjetnike korisniku za redoviti odlazak na servis

Ukratko rečeno – GMP e2 linija valjaka za glačanje kreirana je s ciljem da bude što jednostavnija i praktičnija za korištenje, što smo demonstrirali i na samom sajmu. Pogledaj fotografije u nastavku i kontaktiraj nas želiš li više informacija o valjku za glačanje, zvijezdi sajma koja je privlačila zainteresirane poglede sa svih strana.

Kontaktirajte nas