NAYAM profesionalne LG opreme za praonice rublja

Ivana Živičnjak / 21.12.2016.
Najam LG profesionalnih uređaja za praonice rublja

NAYAM je jedinstvena usluga najma profesionalne opreme za praonice rublja s brojnim pogodnostima

Neplanirani troškovi poslovanja prepreka su u ostvarivanju planiranih ciljeva svakog poduzetnika i ozbiljna prijetnja budžetu koja može trajno ugroziti Vaše poslovanje.

Iz svijeta razvijenog poduzetništva stiže jedinstven i učinkovit model poslovanja koji sprječava dodatne rizike i osigurava vašu poslovnu stabilnost i željeni profit.

Tvrtka Bijeli svijet d.o.o predstavlja NAYAM- pametnu alternativu za Vaš posao, jedinstvenu uslugu najma praoničke opreme koja Vaš kapital oslobađa za važnija poslovna ulaganja i rješava Vas svih briga oko praonice.

NAYAM se tretira kao 100%-tni trošak poslovanja (nema amortizacije), ne smanjuje likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke. Proces ugovaranja je brz, bez dodatne dokumentacije i bez učešća u financiranju. Mjesečna najamnina je u HRK valuti, a prema vlastitim željama i mogućnostima možete izabrati najam od 12 – 60 mjeseci.

Idealan je i za sezonski i za posao koji traje čitavu godinu. Bez obzira na različite poslovne potrebe, NAYAM uvijek radi za Vas i u potpunosti se prolagođava Vašim potrebama.

Nudimo Vam profesionalnu LG opremu visoke kvalitete s brzim programima pranja i sušenja, koja koristi manje energije i vode i time reducira Vaše troškove. Kako bi naša usluga zaista bila jedinstvena i kompletna, a Vaš posao jednostavan i siguran, najmom su obuhvaćeni:
Dostava / Montaža / Puštanje u pogon / Edukacija osoblja / Servisni paket preventivnog održavanja / Produljeno jamstvo na 3 godine.

Cijena najma LG perilice i sušilice

Za više informacija o LG profesionalnoj praoničkoj opremi i pogodnostima usluge NAYAM kontaktirajte nas na tel. 01 3091 870 ili na e-mail info@bijelisvijet.hr.