Novi Showroom profesionalnih LG uređaja

Ivana Živičnjak / 29.11.2017.

Početkom ljeta otvorili smo preuređeni Showroom profesionalne LG praoničke opreme u Zagrebu na adresi Kranjčevićeva 50.

U showroomu možete vidjeti cijeli portfolio profesionalnih perilica i sušilica rublja od 6 do 15 kilograma. LG Atom profesionalna perilica rublja kapaciteta 6 kg proizvedena je za profesionalnu upotrebu za široki raspon profesionalnih korisnika: manji hoteli i restorani, obiteljski smještaj, apartmani, saloni za ljepotu, sportski i fitness klubovi, obiteljska gospodarstva...

Dostupna je i LG Giant-C+ perilica i sušilica rublja kapaciteta 10kg sa dodatnim funkcijama:

• Dodatnih 20 programa koje korisnik sam može programirati.
• Prilagođavanje dužine pranja ovisno o temperaturi ulazne tople vode.
• Cirkuliranje vode u pranju za bolji efekt pranja i ispiranja.

U Showroomu također možete vidjeti najnoviji proizvod iz LG profesionalnog asortimana - perilica rublja Titan-C kapaciteta 15 kg u veličini bubnja 147 litara. Jednostavna je za upotrebu sa brzim programima pranja za profesionalne korisnike, sa mogučnošću spajanja na dozirne pumpe te izrade posebnih programa.

Na raspolaganju vam je i tim LG stručnjaka koji savjetuju u odabiru najboljeg uređaja za profesionalne potrebe. Showroom je, među ostalima, namijenjen i ugostiteljima, hotelijerima i iznajmljivačima obiteljskog smještaja kojima su kvalitetni uređaji prvi izbor. Kao dodatnu uslugu moguće je zatražiti izradu koncepta praonica rublja što je prikladno za sve nove poduzetnike koji žele otvoriti uslužnu ili samoposlužnu praonicu rublja. Korisnici koji se odluče za nabavku LG profesionalnih perilica ovdje dobivaju cjelovito rješenje za pranje i sušenje rublja, uključujući najprikladniju opremu i punu potporu poslovanju.

Ukoliko ste zainteresirani za LG profesionalne perilice i sušilice rublja ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte na info@bijelisvijet.hr ili 091 8 091 091.