Iz sna u javu – istarska praonica vraća se na posao

Sonja Krivokapić / 07.05.2020.

Vlasnica istarske praonice rublja Lancun, Sara Cetina, nakon kraće pauze ponovo se vraća na posao, na kojem ju čekaju, kao uostalom i kod kuće, veći zahtjevi što se ispunjavanja higijenskog standarda tiče.

Na pitanje kako održava higijenu koja je, naravno, sada najbolje oružje za sprečavanje zaraze i sredstvo čuvanja zdravlja ljudi, odgovara da su maska, dezinificijensi i rukavice postali normalni dio njene svakodnevnice, kako na poslu, tako i kod kuće. “Kinezi mi više nisu smiješni”, reče uz smijeh.

"Na poslu uvijek moram dezinficirati, takav nam je posao, moraš biti oprezan. Dezinficira se sve, od perilica i sušilica, do poda, aparata za kavu, kvaka na vratima i svih ostalih površina.“ Dodaje i to da je sretna što koristi LG profesionalne perilice rublja, jer one također u znatnoj mjeri doprinose očuvanju higijene, odnosno, njihovo svojstvo dekontaminacije rublja na 90 stupnjeva u procesu pranja. Za program iskuhavanja kaže, što i mi naglašavamo, da u samo 20 minuta na 90 stupnjeva uspješno ubija viruse i bakterije, zbog čega je danas važnije nego ikad rublje prati u profesionalnim perilicama rublja umjesto u kućanskima.

Premda čovjek još treba ostati oprezan, mi Sari želimo sreću u daljnjem poslovanju. Sretno, Sara!

A vi koji čitate i zatrebate LG profesionalne perilice i sušilice rublja, kontaktirajte nas ovdje. Nadamo se da će vam ova priča dati vjetar u leđa.