Poslušaj nas sutra na Forumu franšiza u Zagrebu

Andrea Basić / 15.11.2021.

Bijeli Svijet sudjeluje na Forumu franšiza koji će se održati sutra, 16. studenoga 2021. u hotelu Sheraton u Zagrebu s početkom u 10 sati, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Zajednice franšiznog poslovanja HGK.

Teme ovogodišnjeg foruma usmjerene su na edukaciju o mogućnostima kreiranja vlastite franšize kao i na zaštitu intelektualnog vlasništva, budući je to ključni element franšiznog modela poslovanja. Ujedno, na ovogodišnjem forumu će se predstaviti poduzetnici koji uspješno posluju po franšiznom modelu poslovanja.

Velikim korakom naprijed za nas, Bijeli Svijet, pokazalo se preuzimanje LG Laundry Lounge franšize za Hrvatsku i zemlje istočne Europe. Riječ je o dizajnerskoj praonici rublja u kojoj je cilj rekreirati ugodnu atmosferu dnevnog boravka. Prva takva praonica na svijetu otvorena je 2012. U New Yorku, a drugu smo 2015. u Zagrebu otvorili upravo - mi. 

Kao davatelj LG Laundry Lounge franšize osiguravamo sve neophodne strojeve i pružamo pomoć pri planiranju poslovanja, odabiru lokacije, opremanju interijera, održavanju strojeva te daje čak i marketinšku i prodajnu potporu.

Više informacija o našoj rastućoj franšizi podijelit ćemo s Vama na sutrašnjem forumu kojeg možete pratiti i putem live prijenosa na linku u nastavku. Vidimo se!

Kontaktirajte nas