Bijeli svijet na prodajnom i servisnom treningu u Electrolux-u u Švedskoj

Ivana Živičnjak / 30.09.2019.

Bijeli svijet je i ove godine imao priliku sudjelovati na prodajnom treningu s 40 stručnjaka za praoničku opremu iz 10 zemalja srednje i istočne Europe.

Electrolux nam je predstavio najnovija inovativna rješenja na industrijskim uređajima za pranje rublja, a zajedničko druženje potaknulo nas je da podijelimo svoje međusobno znanje i iskustvo s vlastitog tržišta.

Kombinacija tehničkog i prodajnog treninga upotpunjena obilaskom tvornice pružila nam je jedinstveno edukacijsko iskustvo i podršku u pružanju relevantnih informacija važnih za naše kupce.

Kako bi uštedjeli novac, vodu, energiju, deterdžent te bili ekološki prihvatljivi, Electrolux stalno radi na poboljšanju performansi svojih uređaja. Uvođenje inteligentnih rješenja omogućava im stvaranje vrlo učinkovitih rješenja za kupce.

Danas je vrlo važno držati korak s digitalnom transformacijom i inovacijama, stoga je potrebno biti agilan i kupcima ponuditi proizvode koji su visokih standarda, jednostavni za upotrebu i s mogućnošću maksimalne optimizacije produktivnosti prema svim zadanim parametrima.

Profesionalan i sveobuhvatan pristup domaćina pokazao je da je učenje i razmjena iskustava najvrjednija stvar u pružanju pravih informacija našim kupcima.

Konstantno praćenje novih pametnih rješenja te pružanje svih potrebnih znanja našem prodajnom timu, Bijeli svijet nudi uslugu na visokoj razini, rješavajući zahtjeve klijenata u potpunosti.