Laundry Corner – trend koji osvaja hotele diljem svijeta

Marina Knežević / 25.04.2024.
laundry corner 4

U dinamičnom svijetu hotelijerstva, očekivanja gostiju su se značajno promijenila. Već dugo nije dovoljno samo osigurati udoban krevet i osnovne usluge - turisti traže iskustva koja nadmašuju konvencionalne standarde gostoprimstva.

U tom kontekstu, samoposlužne praonice rublja više nisu samo praktična usluga, već potreba koja zadovoljava zahtjeve suvremenih gostiju.

LG Laundry Corner

U skladu s tim, pravi ‘boom’ u svijetu, napravio je LG Laundry Corner. Posebnu ekspanziju doživio je u Sjevernoj Americi i Aziji, gdje su ga prvi uveli luksuzni i poslovni hoteli, nakon čega su njihov primjer, u želji da se istaknu od konkurencije, počeli slijediti i ostali.

Ova inovativna boutique praonica rublja nije samo prostor za pranje i sušenje rublja; ona je simbol posvećenosti hotela pružanju najboljeg iskustva gostima i održavanju koraka s trendovima u industriji.

Za goste pruža dodatnu vrijednost i olakšava im boravak, dok istovremeno hotelu donosi - dodatne prihode.

Prednosti za goste

  • Dobivanje dodatne usluge direktno u hotelu

Gosti imaju pristup dodatnoj usluzi unutar samog hotela, što znači da će se osjećati zbrinuto i udobno kao kod kuće, čak i kada su na putovanju.

  • Ekspresna usluga / Trenutna dostupnost

Dostupnošću LG Laundry Cornera, gosti više ne moraju trošiti vrijeme tražeći vanjske praonice rublja, već mogu osvježiti svoje odjevne komade brzo i jednostavno 24/7.

  • Mogućnost putovanja s manje odjeće

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj usluzi Laundry Cornera, gosti mogu putovati s manje odjeće, što olakšava njihovo iskustvo pakiranja i putovanja. To je posebno praktično na dugim ili poslovnim putovanjima, gdje su pakiranje i nošenje više kompleta odjeće nepraktični. Još jedan plus je i ušteda na naknadama za prtljagu u avionima.

  • Čista odjeća uvijek spremna za nošenje

Nema panike hoće li odjeća biti čista i suha za večerašnji izlazak ili sutrašnji sastanak – LG profesionalne perilice imaju brze programe, koji omogućuju gostima da uvijek imaju čistu odjeću nadohvat ruke.

Prednosti za hotele

  • Veća stopa vraćanja gostiju

U svijetu u kojem se vrhunska usluga traži i cijeni više nego ikad, hoteli se neprestano trude pružiti više od osnovnih usluga kako bi privukli i zadržali goste. Upravo usluge poput Laundry Cornera pružaju gostima dodatnu vrijednost koja ih potiče da se iznova vraćaju. Također, gosti koji se osjećaju zadovoljno će će izglednije preporučiti hotel drugima i ostaviti pozitivne recenzije, što dalje doprinosi reputaciji hotela i privlači nove goste.

  • Dodatni prihod za hotel

Laundry Corner donosi značajne financijske koristi za hotel. Generiranje dodatnih prihoda kroz naknade za korištenje usluge povećava ukupni profit poslovanja, pružajući hotelu stabilan izvor prihoda.

  • Uštede na vodi i električnoj energiji

Više nema situacija u kojima gosti peru svoje rublje u umivaoniku i vješaju ga po balkonima, čime vaš hotel štedi na vodi i električnoj energiji, ali i zadržava svoju uglednu sliku.

  • Potpuna automatizacija i minimalna potreba za radnom snagom

Laundry Corner nije samo praktičan - to je usluga koje prati najnovije trendove u hotelijerstvu. Sa svojim modernim dizajnom i potpunom automatizacijom, pruža luksuzno iskustvo praonice rublja i najviši nivo higijene, bez potrebe za dodatnim osobljem.

  • Marketing

Loyalty programi su odličan način da se dodatno potaknu gosti da koriste usluge Laundry Cornera. Kroz posebne ponude, popuste ili nagrade za redovito korištenje ove usluge, hotel može izgraditi lojalnost među gostima i potaknuti ih da se iznova vraćaju.

  • Niska investicija i troškovi

Kod Laundry Cornera, povrat investicije je brz i siguran. LG profesionalni uređaji dizajnirani su da važu rublje i prilagođavaju količinu vode i struje po ciklusu pa su tako i troškovi energenata niski.

 

Idite i vi u korak s najvećim svjetskim trendovima po uzoru na najpoznatije hotele uz LG Laundry Corner! Kontaktirajte nas već danas i olakšajte gostima boravak daleko od kuće, dok istovremeno povećavate prihode svog hotela.

Kontaktirajte nas