Upoznajte One Team – Karoly

Marina Knežević / 25.08.2023.
karoly naslovna hrv.

Svijet One Teama je mjesto susreta prvoklasnih stručnjaka praoničkog biznisa, u kojem partnerstvo ima posebno značenje. Svaki od partnera doprinosi svojim posebnim vještinama i znanjima s različitih europskih tržišta i tako, kroz raznolikost i nadopunjavanje, osnažuje One Team.

Ravno iz Budimpešte dolazi naša velika snaga – Karoly!

Karoly otvara i vodi praonice rublja u Budimpešti, a u svom poslu je poznat kao ekspert bez premca. Kao stanovnik glavnog mađarskog grada, izvrsno poznaje trendove i uvjete tamošnjeg tržišta te razumije klijente i njihove potrebe.

Karolyjeva ekspertiza dolazi iz bogatog iskustva koje je stekao predanim radom na uspjehu brojnih samoposlužnih i uslužnih praonica rublja, a stručnjak je i za praonice u studentskim domovima, domovima za starije, bolnicama te drugim javnim institucijama kojima su potrebne velike perilice i sušilice rublja.

Posebna strast su mu samoposlužne praonice zanimljivog, nesvakidašnjeg koncepta, kao što je kombinacija praonice i café bara. Voli inovativne, maštovite i atraktivne ideje koje će klijentima pružiti nešto više i iskustvo pranja rublja podići na novu razinu.

O uređajima zna baš sve – uključujući i servisno znanje! Kroz održavanje i montažu upoznao se s potrebama korisnika i svim situacijama s kojima se klijenti susreću i upravo zato naglašava koliko cijeni LG profesionalne praoničke uređaje i njihovu kvalitetu.

“Steći iskustvo u praktičnom radu i suočavanju s različitim izazovima ključno je za postizanje stručnosti. Također, uvijek treba biti otvoren i za nova saznanja” kaže.

Svoje višedesetljetno iskustvo sa zadovoljstvom dijeli s članovima One Teama i pomaže im prilagoditi vlastite uspješne strategije prema potrebama specifičnih tržišta partnera.

“Kada radite na poslovnoj strategiji, bitno je proučiti i razumjeti razlike, budući da se tržišta mogu značajno razlikovati ovisno o regiji ili zemlji. No, uvijek naglašavam - vrhunska oprema je univerzalna i znatno olakšava put prema uspjehu” govori.

Od Karolyja i najveći eksperti mogu preuzeti vrijedna znanja i zato smo jako ponosni što je dio našeg tima i što zajedno vodimo praonički biznis u smjeru budućnosti.

“I ja sam ponosan što sam dio One Teama! Kroz komunikaciju s partnerima uvijek možete saznati nove informacije, a nove informacije vode i prema novim idejama i mogućnostima za razvoj poslovanja” zaključuje.