Upoznajte One Team – Bartosz

Marina Knežević / 17.10.2023.
upoznajte one team - bartosz

Mreža naših partnera povezuje vodeće stručnjake praoničkog biznisa iz različitih europskih zemalja u One Team – središte razmjene znanja, iskustava i inovativnih ideja.

Na karti One Teama ovaj put idemo do Poljske, odakle dolazi naš partner Bartosz.

Njegov poslovni put je od samog početka vezan za gastronomiju i hotelijerstvo.

Radio je kao chef, nakon čega je stekao bogato iskustvo u prodaji radom za tvrtku koja nudi opremu za catering. U suradnji s poslovnim partnerom, odlučio je pokrenuti vlastitu tvrtku koja prodaje kuhinjske uređaje, a danas je fokusirana i na praonički biznis.

“Avantura s praoničkom opremom započela je kao prirodan nastavak svakodnevnih kontakata s hotelima i želje za širenjem biznisa” govori.

Pored hotela, pokriva segmente kao što su prehrambene tvrtke, domovi za starije, studentski domovi i sportsko-rekreacijski centri, pružajući vrhunska praonička rješenja za njihove individualne potrebe.

Najnovija strast su mu samoposlužne praonice, koje zahvaljujući premium LG profesionalnim uređajima i naprednom naplatnom sustavu, koji kombinira plaćanje putem kartica i aplikacije, predstavljaju jedinstven, moderan koncept na poljskom tržištu.

Članovi One Team-a opisuju ga kao ambicioznog i odvažnog partnera, koji vješto zna prepoznati poslovnu priliku kada ju vidi. Istovremeno je vrlo ljubazan i pristupačan suradnik. Sam će za sebe reći:

Inspiriraju me rezultati! Vjerujem kako je svaki uspjeh plod predanog rada čitavog tima i da skupa možemo postići mnogo. Zato sam uvijek otvoren prema novim prilikama i idejama, kako bismo nastavili rasti i razvijati se zajedno!”

Privatno je veliki zaljubljenik u japansku kuhinju pa je tako svoju ljubav pretočio u jedan od najboljih japanskih restorana u Poljskoj, koji je nezaobilazna destinacija ljubitelja autentičnih japanskih okusa.

Svojim širokim rasponom interesa, znanja i iskustva izvrsno nadopunjuje i doprinosi raznolikosti One Team-a, a svoja iskustva rado dijeli s ostalim članovima.

“Veseli me zajednička vizija razvoja praoničke industrije i razmjena praktičnih znanja s najvećim stručnjacima. Također, uvijek mi je drago pomoći početnicima u biznisu. Savjet koji im uvijek dajem je da se 'naoružaju’ strpljenjem, kvalitetnim timom i jasnom vizijom budućnosti” poručuje.