Do napredne njege rublja s Tekstilno tehnološkim fakultetom na našoj strani

Andrea Basić / 23.11.2021.

Budućnost kemijskog čišćenja podrazumijeva ekološko prihvatljiva rješenja. Tehnologija mokrog čišćenja pobjeđuje kao brza, jednostavna i zelena alternativa čišćenju sa štetnim i agresivnim kemikalijama.

Kako bi našim kupcima približili navedenu tehnologiju, u suradnji s Tekstilno tehnološkim fakultetom održavamo edukacije o korištenju Electrolux Professional Lagoon uređaja za potrebe kemijskog čišćenja.

U laboratoriju Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu provode se testovi otklanjanja mrlja s različitih tkanina na Electrolux Professional Lagoon uređajima. Ako naši korisnici trebaju savjet oko otklanjanja mrlja ili tretmana tekstila, pomažemo im usmjeravanjem na stručne djelatnike fakulteta.

 

 

Edukacija naših kupaca na Tekstilno tehnološkom fakultetu.

 

Zašto Electrolux Professional Lagoon Advanced Care?

 

- Jer čuva okoliš ne koristeći toksične kemikalije u procesima – nema potrebe za korištenjem otapala, dovoljna je voda

- Jer je pažljiv s osjetljivim rubljem, pogotovo s onim s oznakom suhog čišćenja

- Jer omogućava lako i brzo mokro čišćenje bez nepotrebnih komplikacija

- Jer brži programi pranja omogućavaju brži povrat ulaganja

 

Sustav Lagoon® Advanced Care zna kako pružiti njegu najosjetljivijim vlaknima, poput vune i svile, ali i odjevnim predmetima od pamuka, lana i viskoze, primjenom prilagođenih programa i odgovarajućih pametnih deterdženata u najpreciznijim mogućim dozama. Iz ovih razloga se preporučuje profesionalnim čistionicama rublja. 

 

 

Kontaktirajte nas