Naš novi webinar - Higijenske prakse pranja rublja

Sonja Krivokapić / 24.04.2020.

 

S obzirom na to da svi prelaze na online biznis zbog izbijanja korona virusa, i mi smo odlučili napraviti određene prilagodbe. Održali smo naš novi webinar pod naslovom "Higijenske prakse pranja rublja". 

Ponudili smo edukaciju o tome kako baratati prljavim i čistim rubljem, koje korake poduzeti pri sušenju i pranju rublja, i tako dalje. Kako ovi dani karantene još nisu gotovi, vjerovatno ćemo održati još webinara koji će, nadamo se, biti korisni.

Ovaj bi webinar mogao služiti kao svojevrstan uvod u predstavljanje naše nove usluge pod naslovom Total care, koja je usko vezana uz temu higijene - ona će omogućiti informacije o onim karakteristikama proizvoda koji su u službi održavanja higijene, a uz to će ponuditi proces rada, edukaciju i daljnje webinare na temu higijene, kao i pred i postmontažne usluge. Glavni cilj ove usluge je, naravno, briga o zdravlju ljudi. 

Ova razmjena ide u oba smjera, tako da se nadamo da ćemo svi biti u stanju napredovati što se znanja o higijeni tiče, kao što se nadamo i da će korisnicima naših webinara i materijala naše ideje biti korisne.

Ostanite zdravi!