Upoznajte One Team – Marcus

Marina Knežević / 27.06.2024.
marcus

One Team spaja vodeće stručnjake u praoničkom biznisu iz brojnih europskih zemalja u čvrstu mrežu partnera koji dijele znanja i iskustva sa svojih tržišta.

Iz Rumunjske nam tako dolazi naš partner Marcus.

Iza njega je 15 godina poduzetničkog iskustva, koje ga je oblikovalo u pravog eksperta u području praonica rublja. Posjeduje bogato znanje koje ubuhvaća tehničke, prodajne i marketinške aspekte posla pa ga stoga suradnici ukratko opisuju kao - ‘One Man Show’.

Marcus je oduvijek bio vješt u prepoznavanju potreba ljudi. Diplomirao je na Pedagoškom fakultetu u Temišvaru, gdje je dodatno razvijao ovu sposobnost. Uz to, pohađao je brojne specijalizirane tečajeve kako bi bio spreman na sve izazove koje poduzetništvo donosi.

“Sve to mi je uvelike pomoglo, budući da je u mom poslu ključno prepoznati potrebe klijenata te im ponuditi rješenja koja će zadovoljiti njihova očekivanja” govori.

To mu je ujedno i najdraži aspekt njegovog posla.

“Motivira me kada vidim da su zadovoljni rješenjem koje sam im predložio i da uz njega uspješno razvijaju svoje poslovanje. Uz savjetovanje o odabiru praoničke opreme, klijentima uvijek nudim i provjerene smjernice za uspješno pokretanje biznisa. Klijenti me zato rado preporučuju svima koji su zainteresirani za otvaranje praonica ili nabavu profesionalnih uređaja, što je, po meni, najbolja moguća reklama!”

Na pitanje koja mu je vrsta projekta najdraža, bez oklijevanja odgovara:

LG Laundry Lounge! Svi projekti su zanimljivi, međutim srcu su mi najviše prirasle vrhunske, dizajnerske samoposlužne praonice rublja!”

Marcus ističe kako mu je iznimno drago biti dio One Team-a, a najdraži dio ove lijepe priče su mu upravo ljudi.

“Neprocjenjivo je upoznati partnere s drugih tržišta i čuti njihova iskustva. Tu nema rivalstva, već samo dobronamjerni savjeti i iskrena podrška!”