Praonica rublja Shiny: Sjajno u treću sezonu!

Marina Knežević / 16.05.2024.
shiny

Sa sjajnim poslovanjem u treću sezonu ulazi uslužna praonica rublja Shiny u Rijeci.

Iza ove uspješne poslovne priče stoje gospođa Slađana Pejčić i gospodin Ljubiša Pejčić, s kojima smo razgovarali o nastanku ideje o otvaranju vlastite praonice te njihovim dojmovima sada kada su stekli vjerne klijente i izgradili svoju poziciju na tržištu.

Želja za širenjem poslovanja

“Naša obitelj posjeduje građevinsku tvrtku i odlučili smo proširiti poslovanje uz nešto novo i drugačije. S obzirom na moje prethodno iskustvo rada u hotelu u Austriji, gdje sam imala priliku raditi s praoničkim uređajima, praonice rublja mi nisu bile nepoznanica” govori gospođa Slađana.

Kontaktirali su naš Bijeli Svijet kako bi zajedno pronašli najbolje rješenje za njihov biznis te je prvo poglavlje moglo započeti.

“Suprug se bacio u potragu za prostorom i, nakon razmatranja nekoliko opcija, odluka je pala na prostor na Belvederu. To je malen, ali živopisan kvart, koji se nalazi praktički u centru grada te je poznat po tome da su stanovnicima svi sadržaji na dohvat ruke” govori gospođa Slađana.

Pranje rublja - tražena usluga na riječkom području

Uslužna praonica rublja došla je kao još jedan plus za ovo područje.

S obzirom na to da u kvartu živi značajan broj starije populacije, profesionalni uređaji su odlično rješenje za pomoć pri pranju većih predmeta, kao što su jastuci, deke i popluni.

Također, Rijeka kao tzv. ‘city break’ destinacija posljednjih godina doživljava veliki turistički procvat. Atraktivni sadržaji, kulturne manifestacije i blizina plaža svake godine privlače sve veći broj turista pa su tako otvoreni i brojni novi smještajni objekti.

“Tu su apartmani, kuće za odmor, hosteli, restorani, svadbeni saloni,... Imamo klijente čak i iz udaljenijih područja, kao što su Istra i Crikvenica” govori gospodin Ljubiša te dodaje kako nude i usluge preuzimanja i dostave rublja.

A da su klijenti jako zadovoljni uslugom, svjedoče i izvrsne recenzije na društvenim mrežama:

LG Professional – pun pogodak

Gospođa Slađana, na temelju svog prethodnog iskustva rada s praoničkim uređajima, ističe koliko ju se dojmio LG Professional:

Prezadovoljni smo LG Giant profesionalnim perilicama i sušilicama! Programi su super, brzi i jednostavni, što nam omogućuje da svakodnevno pružamo vrhunsku uslugu. Kvaliteta ovih uređaja ne samo da olakšava naš posao, već i osigurava da rublje naših klijenata svaki put bude besprijekorno."

S trećom sezonom stižu novi izazovi i prilike za daljnji rast, čemu se raduju:

“U našem slučaju, investicija u uređaje se isplatila već nakon dvije sezone! Naša poslovna priča svjedoči o tome da je trud i rad put do uspjeha. Veselimo se novom poglavlju!”

 

Započnite i vi novo poglavlje u svom poduzetničkom putu i obratite nam se već danas! Naš BW tim je ovdje da vam pruži podršku i pomogne vam odabrati najbolje rješenje za vašu praonicu rublja!

Kontaktirajte nas