Bijeli Svijet je punoljetan: Proslava 18 godina uspješnog poslovanja

Marina Knežević / 28.05.2024.
teambuilding

20 zemalja, 40 partnera i više od 5000 uspješnih projekata – 18. rođendan dočekali smo s veseljem i zahvalnošću prema svima koji su sudjelovali u našem putovanju do punoljetnosti.

Kako bi proslavili ovaj značajan jubilej, okupili smo se na jedrenju na prekrasnim Kornatima. Vjetar u jedrima, kristalno čisto more i veličanstvene litice bili su savršena kulisa za naše druženje.

Tijekom dana, zaustavljali smo se u skrovitim uvalama, kupali se i uživali u morskim radostima, dok smo večeri provodili uz morske delicije, pjesmu i prisjećanje na omiljene anegdote koje nas povezuju.

One Team – kruna našeg poslovanja

Ova proslava nije bila samo obilježavanje prošlih uspjeha, već i inspiracija za sve što tek dolazi.

Uvjereni u snagu timskog rada, kroz godine smo okupili najveće stručnjake praoničke industrije u One Team - čvrstu mrežu partnera iz brojnih europskih zemalja, koja je kruna našeg poslovanja.

Svaki partner doprinio je ovom uspjehu svojim jedinstvenim znanjima i vještinama. Upravo ta raznolikost i nadopunjavanje obogaćuje One Team i čini ga izuzetnim.

Ono što nas povezuje je zajednička vizija te predanost kontinuiranom rastu i razvoju. Zajedno konstantno radimo na novim, najmodernijim rješenjima za naše klijente, u čemu nam uvelike pomaže razmjena iskustva s različitih tržišta.

Veselimo se budućnosti

Svim našim klijentima, kolegama i partnerima od srca zahvaljujemo na podršci i suradnji tijekom ovih 18 godina. Vaš trud, doprinos i entuzijazam temelj su našeg zajedničkog uspjeha.

S veseljem iščekujemo nove prilike koje nas čekaju u godinama koje dolaze!

Najljepše trenutke naše proslave možete pogledati u fotogaleriji niže: