Mali restoran i hotel August zna da je in-house praonica najbolje rješenje

Sonja Krivokapić / 23.07.2020.

Već je bilo riječi o važnosti in-house praonica i prednostima za njene operatere, na našoj stranici, kao i na društvenim mrežama. Međutim, imamo i živo svjedočanstvo za tu priču u našim krajevima. Radi se o krasnom restoranu u Popovači koja je otvaranjem svoje praonice odlučila doprinijeti održavanju higijene.

Svoj na svome - vlastita praona rublja

Nema sumnje da konoba August ima svoj jedinstveni potpis - prekrasan smještaj usred divne prirode koji njeguje domaći ugođaj i domaću kuhinju. Međutim, da bračni par Sušac nije odlučio organizirati svoju in-house praonicu, to bi nepovoljno utjecalo na higijensku kvalitetu rublja koje koriste kao smještajni objekt. Praonice rublja nisu glamurozne, i pozadinski su objekti, ali to ne znači da su manje važne, dapače.

LG profesionalne perilice i sušilice rublja

One su važne uvijek, a posebno u izazovnim vremenima u kojima živimo kad je higijena apsolutni imperativ. A higijenski maksimum u praonama rublja ne bi bio moguć da nije LG profesionalnih perilica i sušilica, koje su napravljene upravo za održavanje higijene. 

Više o ovom lijepom restoranu i hotelu možete pogledati u videu niže, a ako vam treba in-house praonica, slobodno nas kontaktirajte!