2 poslovnice u 2 godine: Samoposlužna praonica rublja Wešeraj u Beogradu nastavlja uspješnu priču

Marina Knežević / 02.07.2024.
wesheraj

Beograd voli samoposlužne praonice rublja!

Otvorena prije točno dvije godine, samoposlužna praonica Wešeraj je, zahvaljujući kvalitetnoj usluzi, brzo postala omiljeno odredište korisnika u potrebi za praktičnim i kvalitetnim pranjem i sušenjem rublja.

Ovog ljeta, ova poduzetnička priča dobiva novo poglavlje otvaranjem još jedne poslovnice u gradu, uz provjeren recept za uspjeh koji stoji iza prve poslovnice.

Izazov: Potreba za samoposlužnim praonicama rublja u gradu

“Gospođa Lidija nas je kontaktirala s idejom da se iskuša u praoničkom biznisu te izrazila želju da to bude samoposlužna praonica rublja” prisjećaju se.

“Mudro je prepoznala potencijal ovakve vrste usluge u našem gradu. Interes je velik – tu je lokalno stanovništvo koje želi oprati velike predmete poput prekrivača i jastuka ili pak brzo osušiti rublje u kišnim danima, backpackeri koji žele oprati rublje između dva putovanja, studenti s ograničenim mogućnostima za pranje rublja,...”

Vlasnica imala je jasnu viziju te je, uz stručnu podršku naših srpskih partnera, odlučno krenula u projekt.

Rješenje: Kombinacija uređaja za visok standard usluge

Prema njihovom savjetu, praonica je opremljena sljedećom kombinacijom uređaja i dodatne opreme:

Ova kombinacija uređaja osigurava visok standard usluge, omogućujući korisnicima da se u kratkom roku i uz odlične rezultate riješe brige oko rublja.

“Korisnici samo trebaju ubaciti novac u aparat, dobiti žetone i koristiti ih za ciklus pranja ili sušenja. Jednostavnim odabirom programa, perilica automatski dozira deterdžent pomoću pumpi i prikazuje preostalo vrijeme do kraja ciklusa.”

“LG profesionalni uređaji odrađuju svoj posao, a kako bi korisnici što ugodnije proveli vrijeme dok čekaju završetak ciklusa, na raspolaganju im je i aparat za kavu te besplatan Wi-Fi" govore.

Rezultati: Brzo širenje poslovanja

Wešeraj je brzo stekao lojalnu bazu korisnika, a otvaranjem druge poslovnice nastavlja širiti svoju mrežu i odgovarati na sve veću potražnju u Beogradu.

“Širenje poslovanja nakon manje od dvije godine je izvanredan rezultat i jasan pokazatelj da korisnici prepoznaju i cijene visoku kvalitetu usluge. Kada slijedite provjerene smjernice stručnog tima, moguće je vrlo brzo ne samo isplatiti investiciju u opremu, već i ostvariti profit potreban za daljnje ulaganje.”

čvrstom vizijom i snažnom stručnom podrškom, Wešeraj nastavlja graditi uspješnu priču u sektoru samoposlužnih praonica rublja.

 

Pridružite se i vi uspješnom klubu poduzetnika! Kontaktirajte nas danas te, uz stručnu podršku i provjerene savjete, pokrenite vlastitu samoposlužnu praonicu rublja!

Kontaktirajte nas