Mlada poduzetnica ostvarila svoj poduzetnički san u Daruvaru

Marina Knežević / 01.09.2023.
Sara 1

Nakon niza uspješnih priča vezanih za obalu i potrebe pranja rublja tijekom turističke sezone, donosimo vam jednu jednako lijepu priču ravno iz – Slavonije!

Gospođa Marijana Đukić je uz podršku Bijelog Svijeta otvorila uslužnu praonicu ‘Sara’ u Daruvaru i tako ostvarila svoj dugogodišnji san o ulasku u poduzetničke vode.

“Nakon što sam završila školu, radila sam sezonski na obali, a nakon toga četiri godine u tekstilnoj industriji. Kako je vrijeme prolazilo, shvatila sam da nemam priliku za napredovanje i da moram preuzeti stvari u svoje ruke. Tako sam odlučila pokrenuti vlastiti biznis i postati sama svoj šef.” 

Sigurna u vlastitu viziju

Gospođa Marijana je na ideju o otvaranju praonice rublja došla jer smatra kako u današnjem ubrzanom načinu života, sve više građana ima sve manje vremena za kućanske poslove, što uključuje i poslove pranja i sušenja rublja.

“U početku me nisu svi podržali u mojoj poduzetničkoj ideji. Smatrali su kako nema značajnije potražnje za takvom uslugom u našem malom gradu i da posao neće ići. No, ja sam vjerovala svom instinktu i, što mi je bilo najvažnije, imala podršku onih najbližih - roditelja i supruga. Drago mi je da se nisam dala pokolebati, jer posao ide odlično” govori s osmijehom na licu.

Stručna podrška čini razliku

Gospođa Sara je počela istraživati opcije i tu se, istražujući putem interneta, prvi put susrela s našim Bijelim Svijetom.

“Iako sam imala jaku želju, uopće nisam imala ideju kako bi sve trebalo izgledati. Za početak sam kontaktirala Bijeli Svijet i iznijela svoju zamisao, a vaš tim mi je sve detaljno objasnio i otklonio sve nejasnoće. Naravno, kao početnik sam imala ‘bezbroj’ pitanja i uvijek su bili tu da zajedno pronađemo neko rješenje. Od velike pomoći ovdje mi je bila i 3D vizualizacija, jer sam po prvi put dobila konkretnu viziju kako bi prostor praonice trebao izgledati.

Za lakši ulazak u poduzetništvo, gospođa Marijana se odlučila zatražiti potporu za samozapošljavanje, što je odlična opcija za financijsku podršku ili nadopunu vlastitom budžetu pri ulasku u poduzetničke vode.

Tim eksperata Bijelog Svijeta pomogao joj je odabrati dobitnu kombinaciju za potrebe njenog biznisa - uslužne praonice, a ona uključuje sljedeće uređaje:

Od prvog kontakta do otvaranja praonice sve je prošlo brzo i njezina poduzetnička priča je mogla započeti.

Hrabrost se isplati

Iako ranije nije imala doticaja s profesionalnim uređajima, gospođa Marijana se u radu s njima snašla odlično pa tako govori:

“LG Giant perilica sve opere brzo i kvalitetno, a uz to je i tako jednostavna za korištenje!”

A samo riječi hvale ima i za profesionalnu sušilicu.

“LG Giant sušilica je jednostavno – super! Kad izvadim rublje, ono bude savršeno mekano i mirisno. Jako mi se sviđa i što je, baš kao i kompatibilna perilica, izuzetno tiha prilikom rada.”

I za kraj gospođa Marijana svim početnicima poručuje :

“Moja poruka za sve koji razmišljaju o pokretanju vlastite praonice je da se jave Bijelom Svijetu! Dobit će kompletnu podršku i provjerene savjete iz prve ruke!”

 

Ostvari i ti baš poput gospođe Marijane svoj poduzetnički san uz Bijeli Svijet. Tu smo da ti pomognemo odabrati najbolje rješenje za tvoj praonički biznis i zato - kontaktiraj nas već danas!

 

Kontaktirajte nas