Upoznajte One Team – Philipp

Marina Knežević / 25.09.2023.
philipp naslovna hrv.

Naša mreža partnera povezuje najveće eksperte iz brojnih europskih zemalja, čineći One Team mjestom dragocjenog znanja, kreativnosti, kontinuiranog napretka i pogleda prema budućnosti.

Iz Njemačke nam dolazi Philipp – sa svojim bogatim iskustvom i znanjem!

Iznimno poduzetan, sposoban i uvijek u potrazi za novim poslovnim prilikama, Philipp se nikada ne ustručava isprobati nove poslovne modele. Orijentiran na digitalno poslovanje, pionir je praoničke online trgovine u Njemačkoj te zahvaljujući njoj, pokriva cijelu zemlju.

Philipp ima vrlo bogati asortiman profesionalnih proizvoda – od različite praoničke opreme do deterdženata pod njegovim vlastitim brendom. Zbog toga uvijek ima adekvatno rješenje za sve potrebe svojih klijenata.

Pravi je ekspert u praoničkom biznisu, pokrivajući širok rang usluga – od savjetovanja do najma.

Kao takav iskusni poznavatelj, prepoznao je LG Professional kao idealan izbor za biznise svojih klijenata. To uključuje domove za starije, zdravstvene ustanove, tvrtke za čišćenje, restorane, hotele, hostele, kuće za odmor te različite industrije, kao što su automobilska, prehrambena i proizvodnja pića.

Zajedno sa svojim zaposlenicima iz prodaje – Severinom, Katalin, Michaelom, uz podršku Tanje i kolega iz produkt menadžmenta te Petera i kolega iz servisnog odjela, aktivno gradi budućnost praoničke industrije i uvijek je u potrazi za inovacijama.

Među kolegama i partnerima je jako cijenjen te ga opisuju kao vrlo susretljivog i uvijek pozitivnog.

“Biti dijelom One Team-a je odlično! Volim slušati o novim poslovnim modelima i iskustvima partnera i u industriji. Jedni od drugih možemo naučiti mnogo i zato je komunikacija dragocjena. Važno je uvijek gledati u smjeru budućnosti i ne bojati se noviteta” zaključuje.