Zadar je dobio vrhunsku praonicu rublja u novootvorenom studentskom domu!

Antonija Jurič / 20.01.2022.
Studentski dom Zadar

Novootvoreni Studentski dom u Zadru može se pohvaliti vrhunskom praonicom rublja koja je na raspolaganju studentima u sklopu zgrade studentske menze. Ovo je još jedan u nizu uspješnih projekata koje smo realizirali u suradnji s partnerom, a koji podižu kvalitetu studiranja. Kako novi studentski dom može primiti čak do 284 studenta, jedan od ključnih elemenata bila je i praonica rublja koja je morala zadovoljiti veliki broj kriterija.

Prema našem iskustvu, kada se radi o praonicama u studentskim domovima, sinonim za kvalitetu su optimalni rezultati pranja, kratki programi, niski tekući troškovi i nepogrešiva pouzdanost. Uz uređaje jednostavne za korištenje, praonica najčešće postane i područje okupljanja te druženja studenata pa nije neobično da stavlja uz neke druge objekte poput kantine.

 

Posebnost ovog projekta je sustav plaćanja putem kartica što predstavlja iskorak u odnosu na klasične sustave na žetone ili kovanice što daje investitoru dodatne mogućnost nadzora i analize.

Drago nam je da smo na ovom projektu osim ponude vrhunskih LG profesionalnih perilica i sušilica i GMP industrijskog valjka mogli sugerirati i niz poboljšanja vezanih za praonički proces. To pokazuje koliko je bitno u cijelom procesu imati partnera koji poznaje cijeli proces i potrebe korisnika, vlasnika i investitora, ali i sve novitete vezane za profesionalne uređaje.

 

Kontaktirajte nas