Ugostili smo partnere iz Njemačke i na dva dana spojili ugodno s korisnim

Antonija Jurič / 04.07.2022.
Posjet distributera iz Njemačke

Imamo još jedan dokaz da posao može biti pravi užitak. Dva dana bila su premalo za kvalitetno druženje s našim partnerima iz Njemačke, ali iskoristili smo ih na najbolji mogući način. Naša avantura počela je u Zagrebu, gdje smo kroz sastanke i druženja razmijenili iskustva i mišljenja te podijelili novitete vezane uz profesionalne praoničke uređaje i aktualne trendove na tržištu.

Usporedili smo stanje na hrvatskom i njemačkog tržištu, fokusirali se na sličnosti, razlike, ali i najveće izazove s kojima se susrećemo. Razgovarali smo o potencijalnim rješenjima i mogućnostima koje naš posao vode na novu, bolju razinu. Naučili smo nešto novo, opskrbili se svježim informacijama o industriji koja se neprestano razvija i raste.

 

Uz mali ‘tour de Zagreb’ osvrnuli smo se i na marketinške aktivnosti i razmjenu ideja oko kampanja. S našim dragim partnerima obišli smo lokalne Laundry Lounge praonice u metropoli i tako završili prvi dan druženja u Zagrebu.

Drugi dan potpuno smo zaboravili na ured i krenuli na drugi dio naše avanture - u bajnu Opatiju. I ovdje smo posjetili lokalne praonice, testirali nove značajke i razgovarali o mogućim poboljšanjima i izazovima. Ugodno druženje bilo je sjajna prilika da još jednom razmijenimo iskustva i mišljenja, podijelimo novitete vezane uz profesionalne uređaje te da pružimo savjete u skladu s željama i potrebama naših dragih partnera iz Njemačke. 

Spajanje ugodnog s korisnim podignuli smo na novu razinu. Nakon posjeta lokalnoj praonici u marini, skočili smo na gliser i posjetili dva bisera Jadrana - Krk i Cres. I potpuno opuštanje je počelo. Fotografije govore tisuću riječi. Uživali smo, upijali sunce i prekrasne prizore, a onda nas je priroda počastila bajkovitim scenama usred mora. Igra dupina u prekrasnom Jadranu bila je pravi šećer na kraju našeg druženja s partnerima iz Njemačke.

Još jednom smo učvrstili odnose, postavili dodatne temelje za zajedničku budućnost uz želju da ovakav susret ponovimo što prije. Jer zajedno smo jači i uspješniji, a to smo još jednom dokazali kroz zdrav partnerski odnos. Veselimo se novom druženju!