LG uređaji u Rovinju

Sonja Krivokapić / 31.01.2020.

Prošle je godine pred ljeto prelijepi Rovinj dobio praonicu s LG profesionalnom perilicom I sušilicom rublja u hotelu, a i valjak za glačanje je među ovim društvom također pronašao svoj dom. LG trojka ugodno se smjestila u malom hotelu The Melegran, a sudeći prema mišljenju njegovih djelatnika, ljubav je obostrana. Premda je na početku bilo potrebno nešto uhodavanja što se rukovanja uređaja tiče, nakon mjesec dana je, kako kažu, sve počelo teći mnogo lakše.

U tom su vremenu upoznali kvalitete LG profesionalne perilice, sušilice i valjka – veoma izuzetna kvaliteta i pouzdanost riječi su kojima su djelatnici hotela opisali uređaje.

Sve što dobro počne dobro se i završi, kako kažu ljudi, a to je svakako slučaj i kod ovog hotela, jer je cijela priča počela s lijepom namjerom i dobrim planom – imati pri ruci svoje uređaje radi lakšeg poslovanja i financijske slike na kraju godine. Naravno, ovo je povezano i sa zadovoljstvom klijenata, kojima hotelsko rublje na korištenje dođe kvalitetno oprano i veoma brzo.

A sve ovo zahvaljujući marketingu putem usmene predaje, jer su za Bijeli svijet čuli od drugog također rovinjskog hotela koji su neko vrijeme koristili LG uređaje i bili njima veoma zadovoljni. Pa, neka zadovoljstvo i dalje potraje!