Prodajno-tehnička edukacija za naše partnere

Marina Knežević / 05.02.2024.
prodajno-tehnička edukacija 1

S ciljem kontinuiranog unapređenja suradnje s našim partnerima diljem Europe, nedavno smo organizirali prodajno-tehničku edukaciju za naše praoničke uređaje.

Edukacija je okupila članove našeg One Team-a iz Grčke, Rumunjske, Mađarske, Poljske, Estonije, Albanije i Češke.

Naše smo partnere pobliže uputili u tehnološke inovacije i prednosti naših profesionalnih uređaja, pruživši tako znanje koje će im pomoći u pružanju najboljih rješenja za praonice njihovih klijenata.

Osim tehnološkog aspekta, fokus je bio i na dijeljenju prodajnih tehnika koje su se pokazale uspješnima u našem dosadašnjem radu.

Kombinirajući teoriju i praksu, edukacija je omogućila našim partnerima da steknu praktična znanja i vještine, koje će im biti od velike vrijednosti u svakodnevnim izazovima praoničkog biznisa.

Interaktivne radionice i diskusije također su pridonijele razmjeni ideja i iskustava među članovima tima iz različitih europskih zemalja, čime je dodatno obogaćeno njihovo edukacijsko iskustvo.

Kao i dosad, nastavljamo s provođenjem edukacija ovog tipa, kako bismo ojačali veze među članovima One Team-a i osigurali zajednički rast na tržištu.

Našim partnerima još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju, a vama donosimo djelić atmosfere u fotogaleriji.