Csepp Laundry – Samoposlužna praonica u srcu Budimpešte

Marina Knežević / 08.05.2024.
csepp

U srcu Budimpešte, gdje se susreću tradicija i modernost, jedan projekt istaknuo se kao odgovor na sve veće potrebe zajednice – samoposlužna praonica rublja Csepp Laundry.

Iza ovog uspješnog pothvata stoji naš mađarski partner Karoly, koji je u našem One Team-u poznat kao prvoklasni stručnjak u svom poslu. Karoly otvara i vodi praonice rublja u mađarskoj prijestolnici te, kao njezin stanovnik, odlično poznaje trendove i uvjete tamošnjeg tržišta.

Izazov: Rastuća potreba za samoposlužnim praonicama rublja u gradu

“Bez obzira jeste li turist koji istražuje grad ili stanovnik koji živi u neposrednoj blizini, svi su suočeni s istim izazovom - kako održavati svoju odjeću čistom i svježom u ovom užurbanom životnom ritmu” govori Karoly.

Tako je mudro prepoznao jasnu potrebu za brzom i kvalitetnom uslugom pranja rublja koja bi zadovoljila potrebe na ovom području.

Rješenje: Samoposlužna praonica rublja opremljena LG profesionalnim uređajima

Karoly je hodajuća enciklopedija kada su u pitanju praonički uređaji – uključujući i servisno znanje. Kroz dugogodišnje iskustvo u održavanju i montaži, upoznao se s različitim potrebama korisnika i situacijama s kojima se klijenti susreću. Vođen tim znanjem, za svoje poslovanje bira LG profesionalne uređaje.

Za Csepp Laundry odlučio se za sljedeću kombinaciju uređaja i dodatne opreme:

Kako bi korisničko iskustvo bilo što bolje, Karoly se odlučio na kombinaciju kontaktnog i beskontaktnog naplatnog sustava:

“Praonica korisnicima pruža više mogućnosti plaćanja – prihvaćaju se i kovanice i kartice, što cijeli proces čini jednostavnim i fleksibilnim. Korisnici kažu kako im se jako sviđa što je sve prilagođeno njihovim individualnim potrebama” ističe.

Rezultati: Sretni korisnici

Csepp Laundry brzo je postao omiljeno odredište za sve koji traže brzo i učinkovito pranje i sušenje svog rublja.

“Primarnu klijentelu čine mještani koji žive u okolnim četvrtima, ali s obzirom na centralnu lokaciju, često nas posjećuju i turisti koji borave u gradu” govori Karoly te dodaje:

“Što se tiče vrsta rublja koje korisnici najčešće peru, uglavnom se radi o svakodnevnim odjevnim komadima, ali i posteljini i ručnicima. Jako su zadovoljni rezultatima pranja i sušenja koje pružaju LG profesionalni uređaji te se rado vraćaju!”

Uz kontinuirano slušanje i prilagođavanje potrebama korisnika, Karoly nastavlja pružati vrhunsku uslugu:

“Csepp Laundry nije samo mjesto za pranje i sušenje odjeće, već i simbol praktičnosti, koja je neizostavan dio modernog života u europskim metropolama kao što je Budimpešta” zaključuje.

 

Pružite i vi svojim klijentima brzinu, kvalitetu i praktičnost uz LG profesionalne uređaje! Kontaktirajte nas već danas kako bismo vam pomogli odabrati najbolje rješenje za vašu praonicu rublja!

Kontaktirajte nas