Bok uz bok s najvećima - LG i Bijeli Svijet na ExpoDetergo 2022 u Milanu

Antonija Jurič / 04.11.2022.
Expodetergo partners

ExpoDetergo International jedan je od najvećih svjetskih sajmova posvećen strojevima za pranje, glačanje i kemijsko čišćenje tekstila. Okuplja preko 250 najvećih svjetskih proizvođača i distributera praoničke opreme gdje se može vidjeti najbolje što ova industrija ima ponuditi u iduće 4 godine. Ove godine  se sajam održao u periodu od 21.10. do 24.10.2022 u prijestolnici mode – Milanu te smo na njemu po prvi put sudjelovali i kao izlagači.

Izlaganje bok uz bok s jednim od najvećih proizvođača – LG Electronics – bio je dokaz da smo kao strateški partner svjetske korporacije također postali i dio praoničke elite.

Rezultat je to dugogodišnjeg rada i ulaganja u znanje, ali i dobrih, kvalitetnih odnosa s partnerima. Zato nam je bilo izuzetno drago što su naši partneri prihvatili poziv te nas posjetili i podržali iz svih dijelova Europe poput Njemačke, Poljske, Rumunjske, Grčke i mnogih drugih.

Na sajmu se pokazalo da je „napraviti više s manje resursa“ postao glavni fokus u industriji. To se posebno odnosi na održavanje maksimalne efikasnosti, higijene i produktivnosti uz najmanju moguću potrošnju energije, vode i deterdženata. Osim efikasnosti dosta je proizvođača pokazalo ulaganje u održivost i zelene tehnologije te digitalizaciju. Sve u čemu LG profesionalni uređaji prednjače već niz godina.

Djelić atmosfere možete pogledati na slikama. Hvala svima koji su se družili sa nama!