Opatijska rivijera ima novu praonicu rublja u marini

Andrea Basić / 18.10.2021.

Nautički turizam sve više raste, zbog čega je pojačana i potražnja za određenim uslugama, a među njima je i ona pranja i sušenja odjeće. Naime, u marine stiže veliki broj gostiju koji u njima sve duže borave. Ovo je razlog zašto se mogućnost pranja i sušenja rublja sve češće nalazi na popisu poželjnih usluga u marinama.

Praonica nadohvat ruke nautičarima i gostima marine, ali i – lokalnom stanovništvu

Ovaj svjetski trend prepoznala je Admiral grupa koja je odlučila upotpuniti ponudu u Ičićima. Svoju praonicu rublja Admiral Laundry otvorili su 14. listopada u objektu ACI Marine, zbog čega je ona odsad nadohvat ruke nautičarima i gostima marine, ali i – lokalnom stanovništvu. Ova samoposlužna praonica će klijentima na raspolaganju biti 24 sata dnevno.

Korištenje usluga pranja i sušenja robe u samoposlužnim praonicama rublja s razlogom postaje sve traženija usluga. Na kraju krajeva: za vrijeme izmjene godišnjih doba, kao sada, potrebno je oprati veliku količinu pospremljene zimske robe u kratkom roku. U ovom procesu od velike su važnosti i sušilice, koje će učinkovito osušiti Vašu odjeću. Profesionalne perilice i sušilice imaju mnogo veći kapacitet i brže programe od kućanskih, zbog čega se roba može kvalitetno oprati i osušiti – dok si rekao keks. 

Prepoznatljivi LG uređaji i naša eco-friendly oprema - idealna kombinacija za praonice

Admiral grupa se prilikom svog izbora odlučila za najsofisticiraniju opremu, kako bi zadovoljila visoke standarde i potrebe gostiju marine. iz ovog je razloga njegova praonica rublja opremljena vrhunskim LG profesionalnim perilicama i sušilicama, dozirnim pumpama za kontroliranu i ekonomičnu potrošnju deterdženta te našim generatorom ozona, uređaju koji se ističe zbog potpuno prirodnog procesa dezinfekcije.

Iza edukacije, savjeta i praoničke opreme za Admiral Laundry praonicu rublja stoji naš iskusni tim iz Bijelog Svijeta. Naime, Admiral grupa prepoznala je potencijal u našem najpoznatijem projektu, Pokreni svoj posao. Riječ je o poduzetničkoj ideji koja usmjerava sve osobe što žele 'biti sami svoje gazde' na praonice rublja - zbog relativno malih ulaganja, niskog rizika, a brzog procesa otvaranja.

Adresa nove moderne praonice rublja u kojoj se na vrijeme možete riješiti zimske robe jest Liburnijska ulica 7a u Ičićima. Uštedite vrijeme i novce pranjem i sušenjem svoje robe u brzim i ekonomičnim LG profesionalnim perilicama i sušilicama.

Kontaktirajte nas