LG – profesionalni igrač iza scene nogometnog terena

Marina Knežević / 13.03.2024.
poljski nogometni klub

Jagiellonia Białystok, profesionalni nogometni klub iz Białystoka u Poljskoj, osnovan je 1920. godine te se ponosi bogatom poviješću kao jedan od najstarijih nogometnih klubova u zemlji.

Ime kluba potječe od dinastije Jagiellonian, istaknute kraljevske obitelji u srednjoj Europi tijekom kasnog srednjeg vijeka i razdoblja renesanse.

Ključan trenutak za Jagiellonia Białystok dogodio se 2010. godine, kada je osvojio poljski kup, što je utemeljilo njegovu poziciju u povijesti poljskog nogometa.

Posljednjih godina, klub je konstantno prisutan u najvišem rangu poljskog nogometa, natječući se u Ekstraklasi, prvoj ligi zemlje

Izazov: Čisti dresovi dostupni u svakom trenutku

Gust raspored treninga i utakmica standardna je pojava u brzom tempu svijeta profesionalnog nogometa.

Jedan od izazova koji s njim dolazi je i održavanje čistih dresova, koji bi trebali biti dostupni u svakom trenutku, što može biti vrlo zahtjevno.

U klubu su shvatili da će trebati podršku za pobjedu u ovoj utakmici – dodatnog igrača koji bi im pomogao iza scene.

Predstavnici kluba kontaktirali su našeg poljskog partnera Bartosza i jasno iznijeli svoje potrebe. “Trebamo brzo i kvalitetno pranje – nema prostora za kompromise!” prisjeća se njihovih riječi.

Rješenje: 13. član tima

Naš partner odmah je prepoznao tko bi bio idealan dodatak njihovom timu i pripremio sve za 'transfer' profesionalne perilice rublja LG Giant!

LG Giant može oprati do 60 kg rublja dnevno, zbog čega je izvrsno rješenje za sportske klubove i njihove velike količine rublja.

Također, kombinacija znoja, blata i trave doprinosi postupnom nakupljanju prljavštine, stoga je kvalitetno pranje ključno kako bi nogometni dresovi ostali čisti, svježi i spremni za sljedeću utakmicu.

Rezultati: Nema više stresa zbog nedostatka čistih dresova

Pokazalo se kako je LG Giant upravo ono što je Jagiellonia trebala. Više nema stresa zbog nedostatka čistih dresova, a fokus može biti na - najboljoj igri.

Za Jagielloniju, to je odraz njihove predanosti izvrsnosti i uvjerenja da uspjeh leži u detaljima.

“U brzom svijetu nogometa, gdje je svaka minuta važna, imati modernu, profesionalnu perilicu rublja nije luksuz – to je nužnost” zaključuje Bartosz.

Jeste li spremni podići igru na višu razinu uz LG Professional? Ne dopustite da vas nedostatak čistih dresova sputava – obratite nam se i osigurajte da je vaš tim uvijek spreman za pobjedu!

Kontaktirajte nas