Teambuilding na Kornatima

Marina Knežević / 15.09.2023.
teambuilding 8

Iza nas je još jedan uspješan teambuilding!

U Bijelom Svijetu vjerujemo kako je teambuilding izuzetno važan element za jačanje veza između članova tima, poboljšanje suradnje i motivacije te, u konačnici, postizanje još boljih rezultata u radu.

Svaki je za nas poseban, a ono po čemu se ovaj istaknuo je uistinu posebna lokacija – Park prirode Telašćica te Nacionalni park Kornati.

Sama uvala Telašćica jedna je od najpoznatijih i najljepših prirodnih luka u Jadranskom moru te je otvorena prema susjednim Kornatima. Ovakav bajkovit krajolik dao nam je sjajnu priliku da razbijemo rutinu i povežemo se u veseloj i relaksirajućoj atmosferi.

Okupili smo se u Pakoštanima, nakon čega smo se gliserima zaputili u avanturu istraživanja prirodnih ljepota kraja.

Naš dragi prijatelj Jere nas je u Nacionalnom parku Kornati počastio jadranskim delicijama pripremljenim u odličnom brudetu s ugorom i paukom. Nakon ručka, obišli smo i ACI marinu, gdje su instalirani naši uređaji koji služe za pranje rublja osoblja marine.

U poslijepodnevnim satima smo se opustili plivajući u kristalno čistom moru uz pogled na zadivljujuću prirodu, što je bilo uistinu nezaboravno iskustvo.

Dan smo zaokružili večerom na otoku Žut, gdje smo kroz ugodno čavrljanje razmjenjivali dojmove i prepričavali najzanimljivije trenutke.

Teambuilding je investicija u timsku kulturu i produktivnost, koja je izuzetno korisna u dugoročnoj perspektivi. Naše 'baterije' su napunjene i u jesen ulazimo spremni na nove projekte i poslovne pobjede!

 

Još dašak atmosfere vam donosimo u našoj fotogaleriji.