Besprijekoran dres za besprijekornu igru poljskog nogometnog kluba

Antonija Jurič / 08.12.2022.
Nogometni klub Wieczysta Krakow

Mnogi će se složiti kako je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. No, koja je najvažnija sporedna stvar unutar jednog nogometnog kluba? Ako pitate nas, odgovor je, bez daljnjeg, praonica rublja.

Poljski nogometni klub Wieczysta Krakow u potpunosti se slaže s našom filozofijom. Tako su svoju praonicu rublja opremili vrhunskim LG profesionalnim uređajima i BW generatorom ozona, koji ih oduševljavaju iz dana u dan.

Problem koji ih je mučio bili su preslabi praonički kapaciteti u odnosu na njihove potrebe koje je iziskivao gust raspored treninga i utakmica. Stoga su se odlučili na kupnju jedne LG Giant perilice i LG Giant sušilice te LG Titan perilice, što se pokazalo kao pun pogodak. Ovo je dobar početni paket za sportske klubove, s obzirom na to da s Giant perilicom brzo mogu oprati do 60 kg, a s Titan perilicom i do 90 kg rublja dnevno.

Klub se kroz godine susretao s brojnim izazovima, a posebno je zanimljiva priča o njegovom nastanku. Tijekom njemačke okupacije, bilo je strogo zabranjeno organizirati sportska natjecanja. Zbog tih su se restrikcija brojne nogometne utakmice održavale u tajnosti, na livadama tadašnjeg sela Rakowice. U tim teškim uvjetima, lokalna se zajednica odlučila oformiti nogometni klub i tako se, prije točno 80 godina, rodio Wieczysta Kraków.

Danas klub velikim dijelom trenira djecu svih uzrasta. Potreba za pranjem rublja bila je svakodnevni izazov, no uz profesionalne praoničke uređaje iz naše ponude, njihovi su dresovi uvijek besprijekorno čisti i spremni za sljedeći trening ili utakmicu. Ono što ih je posebno oduševilo je BW generator ozona, koji savršeno osvježava boju njihovih efektnih crno-žutih dresova.

Mateusz Mak (Wieczysta Kraków) (Foto: Borys Gogulski/Cyfrasport / newspix.pl)

Kvalitetno, brzo pranje i sušenje ovako im je uvijek nadohvat ruke, a fokus na - dobroj igri.

Želiš li i ti opremiti svoju praonicu LG profesionalnim uređajma? Javi nam se! 

Kontaktirajte nas