Ne čekajte zadnji čas za opremanje praonice rublja

Marina Knežević / 07.04.2023.
Last minute kampanja - opremite praonicu rublja na vrijeme

Lipanj znači i početak turističke sezone. Turisti naveliko kreću pristizati i zato je, kako se sezona za vas ne bi pretvorila u svojevrsnu noćnu moru, bitno dočekati ih spreman.

Bilo da želite otvoriti vlastitu praonicu rublja, već jeste vlasnik iste ili pak razmišljate o tome kako bi praonica bila odlična dopuna vašem objektu, važno je opremiti ju na vrijeme. Naši dragi klijenti već su u velikom broju opremili svoje praonice i tako izbjegli stres opremanja u zadnji čas ili uviđanja manjka kapaciteta pranja i sušenja usred sezone, kada je vremena za takve pothvate jednostavno premalo.

Bez stresa u izazove nove sezone

Razmišljate li o otvaranju vlastite praonice rublja, krajnji je čas da svoju ideju pretvorite u stvarnost. Sezona pred nama je više nego obećavajuća i stoga nemojte propustiti odličnu priliku za zaradu. Broj privatnih apartmana, obiteljskog smještaja i hostela raste iz godine u godinu i zato ne čudi i kontinuirani rast potražnje za praonicama.

Ukoliko već imate praonicu, znate od kolike je važnosti za optimalan rad imati dostatne kapacitete, bilo da se radi o internoj, samoposlužnoj, uslužnoj ili kombiniranoj praonici rublja. Kada u vrhu sezone shvatite da količina rublja premašuje vaše kapacitete, nastaje veliki stres. Obveza je mnogo, a vremena za proces dokupa i instalaciju uređaja vrlo malo i tako gubite potencijalni profit ili reputaciju kod klijenata.

Borbeni paketi za brigu manje

Uz Bijeli Svijet mjesta za stres oko rublja nema - nudimo cjelokupno rješenje za vašu praonicu – od najmanjih sve do najvećih paketa, uz brzu isporuku!

Naši paketi sastoje se od vrhunskih LG profesionalnih uređaja, dizajniranih da dugoročno snižavaju troškove upotrebe i održavanja. Pored LG profesionalnih perilica rublja te LG profesionalnih sušilica rublja, u paketima se nalazi i dodatna oprema za praonice - bilo da je riječ o poboljšanju kvalitete pranja, besprijekornim rezultatima peglanja ili naplati usluga, sve možete pronaći na jednom mjestu.

Profesionalna perilica rublja LG

Profesionalna susilica rublja LG

Dodatna oprema za praonice rublja

Izdvojili bismo vrhunske profesionalne deterdžente koji su svojim performansama posebno prilagođeni praonicama rublja. Mogu se dozirati ručno ili putem automatskih dozirnih pumpi za veću preciznost doziranja i uštedu zbog ravnomjernog trošenja deterdženata.

Tu smo da vam pružimo podršku u odabiru najbolje opreme za vašu praonicu!

Turistička sezona je izazovna sama po sebi i zato si omogućite ‘brigu manje’. Kontaktirajte nas već danas i riješite izazov opremanja praonice na vrijeme!

 

Kontaktirajte nas