Novi dom za starije u Zagrebu opremljen je našim uređajima

Andrea Basić / 01.12.2021.

Novi dom za starije u zagrebačkom naselju Markuševec još je jedan u nizu uspješnih projekata čijim je dijelom i Bijeli Svijet. Kako ovaj moderan dom za starije može primiti do 92 stanara, jedan od ključnih elemenata bila je i praonica rublja. S obzirom na to da je ona morala zadovoljiti veliki broj kriterija, dom se odlučio za profesionalne praoničke uređaje iz naše ponude.

 

Izvor fotografije: ing-grad.hr

 

Izvor fotografije: ing-grad.hr

 

Naši uređaji zadovoljavaju sve zahtjeve domova za starije

Prema našem dosadašnjem iskustvu, kada je riječ o praonicama u ustanovama kao što su stambene zgrade, studentski domovi ili domovi za starije, prioritet su optimalni rezultati pranja. Prvi korak prema njima je uporaba profesionalnih uređaja umjesto kućanskih. Drugi korak je izbor uređaja s higijenskim programima, poglavito zbog velikog rizika pod kojim se nalaze domovi za starije i najviših standarda higijene koje stoga moraju zadovoljiti. Upravo zbog toga su naši uređaji i dodaci s posebnim higijenskim programima idealni za ustanove za brigu o starijima. Naime, oni osiguravaju kratke cikluse, malu potrošnju energije te higijenski besprijekorne rezultate pranja.

 

 

 

 

Ponosni smo što je na ovom projektu izabrana naša oprema koju čine vrhunske LG perilice i sušilice te Electrolux Professional perilice i sušilice, GMP valjak za glačanje i BF084 stol za glačanje. Drago nam je da smo na ovom projektu osim ponude naših uređaja, mogli savjetovati i niz poboljšanja vezanih za praonički proces poput aktualnih higijenskih pravila i uputama vezanima uz higijenu rublja. To pokazuje koliko je bitno u cijelom procesu imati partnera koji poznaje cijeli proces i potrebe korisnika, vlasnika i investitora, ali i sve novitete vezane za profesionalne uređaje.

 

Kontaktirajte nas