LG Professional oprema za praonice rublja oduševila i vrtić u Slavonskom Brodu

Antonija Jurič / 26.01.2023.
LG profesionalni uređaji u praonici u dječjem vrtiću Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu

Dječji vrtić je prva stanica na putovanju malim koracima u veliki svijet, a kako bi ova avantura za mališane protekla što ljepše, bezbrižnije i sigurnije, potrebno je osigurati najbolje moguće uvjete. Na ostvarivanju takvih uvjeta se radi “iza kulisa”, zbog čega se često uzimaju “zdravo za gotovo”. A jedna od najjačih karika u tom procesu su praonice rublja.

Posebna linija za dječje vrtiće

U Bijelom Svijetu godinama uspješno opremamo praonice rublja dječjih vrtića posebnom linijom proizvoda za ove odgojno-obrazovne ustanove. Tako smo LG profesionalnim praoničkim uređajima opremili još jedan vrtić. Radi se o Dječjem vrtiću Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu.

“Ovo je poprilično velika ustanova te se uređaji puno koriste, svakodnevno peremo 3 do 4 ture prljavog rublja.” kažu iz dječjeg vrtića.

Tu su posteljina, stolnjaci, kuhinjske krpe i ostali kuhinjski tekstil, mopovi za čišćenje prostora, jastučići za igranje, igračke, trljačice, podbradnici, rezervna dječja odjeća...

Sve je to rublje na kojem se svakodnevno nakupljaju različite bakterije i virusi, a kada su ustanove koje brinu o djeci u pitanju, higijenski standardi moraju biti na najvišoj razini. Naša rješenja s LG profesionalnim perilicama i sušilicama rublja uključuju vrhunske higijenske i antialergijske programe.

Zato smo u razgovoru s klijentom detektirali njihove potrebe te im predložili sljedeću kombinaciju uređaja:


LG Titan profesionalna perilica (kapacitet 15 kg)

LG Giant perilicu (kapacitet 10 kg)

LG Giant sušilicu (kapacitet 10 kg)

GMP industrijski valjak za peglanje od 140 cm


Ta se kombinacija već pokazala odličnim rješenjem za dnevne potrebe ovog dječjeg vrtića, koje su često vrlo izazovne. Radi o profesionalnoj liniji proizvoda, koja je dizajnirana za velike kapacitete i često korištenje. Time su izbjegli probleme s kvarovima i održavanjem, koji se mogu pojaviti prilikom korištenja kućanskih perilica i sušilica u ove svrhe.

Jednostavni i cjenovno pristupačni uređaji

Proces prilagodbe je i za djelatnike u praonici bio brz, budući da su uređaji vrlo jednostavni za korištenje. Sučelje uređaja je intuitivno te ih je lako naučiti upotrebljavati, a uz to, mogu i koristiti svoje deterdžente na koje su navikli. I ono što je ključno – mogu oprati više rublja odjednom nego što je ranije bio slučaj.

“Iznimno smo zadovoljni uređajima i svakako bi ih preporučili za svaki dječji vrtić” poručuju.

“Faktor koji je bio vrlo bitan u našoj odluci svakako je cjenovna pristupačnost uređaja” napominju. S obzirom na to da dječji vrtići imaju određen godišnji proračun koji mora biti pravilno raspoređen i zadovoljiti sve segmente, financijski element je od velikog značaja prilikom donošenja odluke o kupnji.

Još jedna prednost LG profesionalnih perilica i sušilica je što se, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i ergonomičnosti, mogu instalirati na postojeće instalacije u postojećoj praonici ili nekoj drugoj prostoriji koja nije prvotno bila zamišljena kao praonica. Uređaji su monofazni i zauzimaju svega 1m2 prostora ako se poslože jedan na drugog u stup.

Uvijek dostupna podrška

Bitno je naglasiti da instalacijom uređaja, naša suradnja nije prestala, što je za vrtić bilo od velike važnosti. Naša post prodajna podrška je bila stalno dostupna za svako njihovo pitanje, a serviser iz Požege na usluzi za redovita održavanje.


Pripreme za novu pedagošku godinu kreću već danas. Ako ne želite više imati gnjavaže oko kvarova i održavanja zastarjele opreme, kontaktirajte nas! 

 

Kontaktirajte nas