LG Professional kao idealan izbor za apartmane

Marina Knežević / 09.06.2023.
Gordon Hill apartmani (izvor: booking.com)

Apartmani su jedan od najpopularnijih oblika smještaja, za kojim potražnja iz godine u godine bilježi rast. Brojni turisti vole komociju apartmana te samostalnost koju im njihovi sadržaji omogućuju u odnosu na hotele.

Dodajte tome zadivljujuću destinaciju kao što je kolijevka hrvatskog turizma - Opatija i imate osnovne sastojke za recept za uspjeh!

Poduzetni supružnici Weronika i Antun Bašić vješto primjenjuju ovu strategiju, no naglašavaju kako je za uspjeh potrebno još mnogo stavki koje su “okom nevidljive” i puno, puno predanog rada na detaljima.

Njihova tvrtka za iznajmljivanje Gordon Hill upravlja impresivnim brojem od 40 apartmana u Opatiji i susjednim Ičićima, što nije jednostavan posao, pogotovo kada svojim gostima želite pružiti isključivo vrhunsku uslugu.

Vrhunska higijena kao imperativ

Vrhunske usluge nema bez vrhunske čistoće posteljine i ručnika, zbog čega je za gospođu Weroniku i gospodina Antuna bilo od iznimne važnosti pronaći praoničku opremu koja će to omogućiti.

“Istraživali smo različite opcije putem interneta, a jedna od njih je bio i vaš Bijeli Svijet. Osim što ste najpoznatiji na ovom području, povjerenje nam je ulila i činjenica da će nam vaša servisna podrška uvijek biti na usluzi. Kada usred sezone nastane nekakva situacija, nema vremena za čekanje. Ovako smo sigurni da će sve biti riješeno odmah” govori gospođa Weronika te pojašnjava:

“Od ranije imamo praonicu za potrebe naših apartmana, koja se nalazi na izdvojenoj lokaciji, u susjednim Matuljima. Tamo ujedno i skladištimo sav tekstil. No, trebali su nam novi, kvalitetni uređaji, koji će moći pratiti kapacitete našeg biznisa i intenzivan tempo turističke sezone!”

Idealan paket za potrebe apartmana

Prema savjetu Bijelog Svijeta, u skladu s njihovim potrebama, odlučili su se za sljedeće uređaje i dodatnu opremu:

 

“Sve je dostavljeno kroz otprilike dva mjeseca od prvog kontakta, a i montaža je dovršena vrlo brzo” prisjeća se gospođa Weronika te ističe svoje favorite:

Jako smo zadovoljni uređajima, a posebno LG Giant perilicom! Izuzetno je jednostavna za korištenje i svatko može vrlo brzo naučiti kako se služiti njome.”

Govoreći o perilici, nadovezuje se i na automatske pumpe, koje su na nju instalirane:

BW dozirne pumpe su odlične, zahvaljujući njima ne moramo ručno dozirati deterdžente i nema prolijevanja. Super je što je sve automatizirano i što same odrađuju posao!”

Gospođi Weroniki se jako sviđa i profesionalni omekšivač, za koji kaže: “Daje jako nježan i lijep miris rublju, ne osjete se teške kemikalije, a ručnici su savršeno mekani!”

Stabilan partner u dinamičnom biznisu

Za kraj, gospođa Weronika i gospodin Antun imaju poruku za sve iznajmljivače apartmana:

Svakako bi preporučili Bijeli Svijet i LG profesionalne uređaje! Kad god smo trebali neku informaciju, dobili smo ju u ekspresnom roku. Što se tiče uređaja, jako su prilagođeni korisniku i nije potrebna posebna obuka da bi ih koristili, što je definitivno olakšavajući faktor u dinamičnom iznajmljivačkom biznisu.”

 

Osigurajte i vi gostima vaših apartmana vrhunsku higijenu uz LG Professional opremu i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas