In – house praonica rublja – najpraktičnija praonica

Sonja Krivokapić / 14.10.2020.

In-house praonica rublja najpraktičnija je praonica rublja za vaše poslovanje, zato jer vam daje potpunu kontrolu nad praoničkim procesima potrebnima za uspjeh vašeg biznisa. 

 Što je uopće in-house praonica rublja?

In-house, odnosno doslovno prevedeno praonica u kući, praonica je koja se nalazi u vašem objektu poslovanja. Alternativa in-house praonici je vanjska, odnosno objekt na drugome mjestu kojem povjeravate pranje, sušenje i glačanje rublja.

 Zašto in- house?

Vanjska praonica rublja svakako može napraviti dobar posao ako su vaše poslovne aktivnosti usko povezane s pranjem i sušenjem rublja, odnosno ako vaše poslovanje zahtijeva i tu djelatnost. Govorimo o poslovanjima kao što su hoteli, hosteli, restorani, kampovi, marine, apartmani, vile i drugo, čiji centar poslovanja nije pranje i sušenje, ali zahtijeva i obavljanje poslova koje obavlja praona rublja. Što se tiče prednosti in-house praonica pred vanjskima, tu kontrola vodi glavnu riječ. Prepuštanje vašem osoblju aktivnosti pranja, sušenja i glačanja rublja umjesto osoblju u drugom objektu, uklanjate brojne rizike i nepogodnosti po vaše poslovanje.

Gdje ste sve može koristiti in-house praonica?

Praonica za in-house upotrebu može biti korištena u raznim objektima. Nabrojat ćemo nekoliko tih upotreba: 

-        Praonica za wellness - Wellness objekti trebaju prati rublje kao što su ogrtači i ručnici.  Za ovu vam praonicu ne treba mnogo prostora - važno je samo da imate struju, vodu i odvod zraka, a prednosti su brojne - manji mjesečni troškovi, uvijek dostupni ručnici, bolja kvaliteta opranog rublja, veći kapacitet pranja u jednoj smjeni, i tako dalje. 

-        Praonica u kampu - Da bi gosti vašeg kampa mogli dobiti najvalitetniju uslugu, potrebna vam je in-house praonica. Gosti dobiju vrhunski oprano i odmah dostupno rublje, a vi dodatni izvor prihoda i brzi povrat investicije.

-        Praonica u marini - Mnoge nautičke luke svjesne su da trebaju dodatno unaprjeđivati svoje usluge, zbog čega ih se sve više odlučuje na objekt za pranje i sušenje rublja. Brzi ciklusi štede gostima vrijeme i čini im rublje odmah dostupnim, a vi imate dodatnu zaradu, i to odmah, jer je uređaje za praonicu moguće brzo i jednostavno instalirati.

-        Praonica u objektu za zaposlenike -  Zaposlenici čiji dnevni zadaci zahtijevaju radnu uniformu moraju na raspolaganju imati mogućnost brzog i kvalitetnog pranja, sušenja i glačanja rublja. Zbog toga su praonice danas sastavni dio objekta za zaposlenike.

-       Praonica za održavanje objekta – Ovakav tip praonice neizostavan je dio svakog objekta. Osim što svaki prostor mora biti higijenski održavan, ovakav je tip praonice potreban jer predmeti poput krpa, mopova, radne odjeće, podnih prostorki i ostalo moraju biti prani odvojeno radi izbjegavanja unakrsne kontaminacije.

-       Laundry corner za goste hotela - I gosti trebaju čisto rublje kad odsjedaju u vašem hotelu. Otvaranjem laundry cornera za goste pružate im dodatnu vrijednost, održavate korak s trendovima na tržištu, a vaši gosti dobivaju čistu odjeću, zbog čega mogu spremiti manje odjeće u kofer. 

 Ne zaboravimo higijenu

U današnjem svijetu pandemije, misliti na higijenu je nužnost, a pogotovo kad se radi o zaštiti drugih. Vi kao vlasnik poslovanja imate tu moć i ovlast, i uputno je iskoristiti je. In-house pranje, sušenje i glačanje rublja pruža vam upravo tu mogućnost – priliku da svojim gostima i klijentima pružite iskustvo na najvišem higijenskom nivou. Na vama je da odaberete najbolje profesionalne uređaje, najkvalitetnije deterdžente i najbolje osoblje.

A na nama je da vam u tome pomognemo, stoga nam se javite.