Najmodernije rješenje za studentski dom u Poljskoj

Marina Knežević / 12.04.2024.
studentski dom u poljskoj

Život u studentskim domovima je dinamično razdoblje, koje podrazumijeva balansiranje između akademskih obveza i svakodnevnih zadataka.

Jedan od tih zadataka je pranje rublja, koje studentima može zadavati prave glavobolje ako nemaju pristup odgovarajućim rješenjima unutar doma.

Prepoznajući ovu potrebu, studentski dom Sveučilišta u Częstochowi, koji pruža smještaj za 630 studenata, protekle je godine kontaktirao našeg poljskog partnera Bartosza kako bi pronašli idealno rješenje.

Tako se studentski dom danas može pohvaliti vrhunskom, modernom samoposlužnom praonicom!

Izazov: Kućanski uređaji i česti kvarovi

“Studentski dom je ranije imao praonicu rublja, no bila je opremljena kućanskim uređajima, koji nisu mogli zadovoljiti potrebe studenata. Takvi uređaji troše puno struje i vode i ne mogu se nositi sa svakodnevnim većim količinama rublja, što je rezultiralo čestim kvarovima i velikim troškovima” govori Bartosz.

“Još jedan problem bilo je pitanje kako ograničiti bespotrebnu upotrebu (premala količina rublja po ciklusu). Stoga sam predložio uvođenje modernog naplatnog sustava” ističe.

Stalni zastoji stvarali su veliki stres, kako za studente, tako i za upravu doma i postalo je jasno kako je nužno pouzdanije, naprednije rješenje.

Rješenje: Kombinacija profesionalnih perilica i sušilica za studentski dom

Kao odgovor na ovaj izazov, prema savjetu Bartosza, uprava se odlučila za kombinaciju koja omogućuje učinkovito funkcioniranje samoposlužne praonice rublja u studentskom domu:

Osim premium profesionalnih perilica i sušilica, modernizaciji praonice je doprinio i Air Wallet - napredni sustav plaćanja putem mobilne aplikacije.

Sustav se spaja putem Bluetootha i jednostavno instalira unutar LG profesionalnih uređaja. Također, studentima omogućuje provjeravanje dostupnosti i jednostavnu rezervaciju termina korištenja perilice ili sušilice koji im odgovara.

Rezultati: Olakšanje i za studente i za upravu doma

Prijelaz na profesionalne uređaje eliminirao je slučajeve kvarova i problema s održavanjem, osiguravajući nesmetanu uslugu za studente.

Uprava doma sada se može posvetiti ostalim zadacima, a veliki plus je i smanjenje troškova energenata koje LG profesionalni uređaji omogućuju.

Reakcije studenata na dostupnost moderne praonice u domu su izuzetno pozitivne. Kapacitet praonice je udvostručen, a fleksibilan sustav plaćanja omogućuje studentima lakše planiranje obveza.

“Studenti su oduševljeni Air Wallet naplatnim sustavom! Sada imaju mogućnost jednostavno platiti usluge pranja i sušenja rublja putem svojih pametnih telefona, što je brzo, praktično i u skladu s onim na što su mladi navikli” zaključuje Bartosz.

Prigrlite inovacije po uzoru na ostala europska sveučilišta i omogućite najmodernija rješenja za studente - te ujedno uštedu i efikasno upravljanje unutar studentskog doma!

Kontaktirajte nas