LG Professional: Moderno rješenje za praonicu rublja u studentskom domu

Marina Knežević / 13.05.2024.
elte

Osnovano daleke 1635. godine, Sveučilište ELTE (Eötvös Loránd University) u Budimpešti predstavlja jedno od najvećih i najprestižnijih javnih visokoobrazovnih ustanova u Mađarskoj i Europi.

ELTE omogućuje smještaj stotinama studenata u svojim studentskim domovima.

Njegovi domovi su popularni i među mađarskim i međunarodnim studentima – kroz život u zajednici imaju priliku upoznati ljude iz različitih zemalja, kultura i područja studija, što može biti vrlo obogaćujuće iskustvo. Tu je i praktičnost – nude kvalitetan i financijski pristupačan smještaj u neposrednoj blizini zgrade fakulteta.

Izazov: Kućanske perilice – neadekvatan odabir za studentske domove

Da bi smještaj bio što kvalitetniji, moderni sadržaji koji olakšavaju svakodnevni život studenata, poput samoposlužne praonice rublja, moraju biti dostupni.

Dom je studentima već ranije omogućio perilice rublja, no pokazalo se kako kućanski i zastarjeli profesionalni uređaji koje su koristili nisu dorasli zadatku svakodnevnog pranja većih količina rublja.

“Česti kvarovi, visoki troškovi održavanja, velika potrošnja struje i vode, gužve,… Zadovoljni nisu bili niti uprava niti studenti” govori naš mađarski partner Karoly, koji stoji iza ovog projekta.

Rješenje: Modernizacija praonice rublja

Bilo je jasno kako je vrijeme za profesionalno rješenje i tako je prošle godine ELTE započeo s implementacijom novih, profesionalnih perilica rublja.

ELTE, kao dom najstarijeg odjela za turkologiju u cijeloj Europi, ima poseban značaj za Tursku. Stoga je Turska agencija za koordinaciju i suradnju, TIKA, prepoznala važnost podrške ovom projektu te je financijski podržala nabavku novih perilica.

Odabrane su visokokvalitetne LG profesionalne perilice koje svojim značajkama savršeno odgovaraju na potrebe studenata, a kombinacija od 6 uređaja pokazala se kao optimalna za potrebe ovog doma.

Rezultati: Brzo i pouzdano

Implementacija novih profesionalnih perilica rublja na Sveučilištu ELTE pokazala se kao pun pogodak.

Uprava više ne mora brinuti oko kvarova i visokih troškova održavanja i popravaka, a smanjena potrošnja struje i vode nije samo doprinijela financijskoj uštedi već i održivosti, kojoj u današnjem ekološki osviještenom društvu teže sve moderne institucije.

Studenti su oduševljeni rezultatima pranja, a zahvaljujući brzim programima LG profesionalnih uređaja, više ne moraju čekati na red za korištenje, već se mogu nesmetano posvetiti učenju i predavanjima.

Ova uspješna priča pravi je primjer kako ulaganje u moderne tehnologije može značajno unaprijediti kvalitetu studentskog života, a time i reputaciju same institucije.

 

Podignite i vi standard smještaja u studentskom domu uz pouzdane i učinkovite praoničke uređaje! Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli odabrati najbolje rješenje!

Kontaktirajte nas