30 sudionika iz 15 zemalja na BW partnerskoj konferenciji u Budimpešti

Marina Knežević / 07.06.2023.
Budapest 1

Početkom lipnja organizirali smo BW partnersku konferenciju u Budimpešti u suradnji s tvrtkom LG Electronics, koja je okupila 30 sudionika iz čak 15 zemalja.

Dvodnevna konferencija povezala je istaknute stručnjake u praoničkom biznisu te pružila teren za razmjenu vrijednih znanja i iskustva s europskih tržišta.

Iznijeli smo prijedloge uspješnih poslovnih modela te diskutirali kako ih uklopiti u vlastite strategije.

Uz neizostavno komentiranje aktualnih trendova u struci, zajedno smo razvili nove ideje, koje ćemo primijeniti u našim novim projektima. Nove perspektive i rješenja ključni su za budućnost i kontinuirani razvoj praoničkog biznisa.

Vrijedan dio susreta bilo je i umrežavanje, putem kojeg su se sudionici pobliže upoznali i stvorili vrijedne poslovne kontakte. Povezivanje sa stručnjacima unutar industrije uvijek donosi brojne benefite, prvenstveno u vidu podrške i razmjene dragocjenih informacija, koje koristimo u unapređenju poslovanja.

Vjerujemo kako je održana konferencija još jedan veliki korak naprijed u daljnjem razvoju poslovanja svih partnera. Naša zajednička vizija rezultirala je jakom sinergijom, a dijeljenje različitih iskustava inspiracijom za buduće projekte i aktivnosti.

 

Kako nam je bilo možete pogledati u fotogaleriji.