Higijena je prioritet uz profesionalne perilice rublja za hotele

Sonja Krivokapić / 18.06.2020.

Ako vodite hotel, hostel, apartman, kamp ili drugi objekt u branši smještaja, rublje za goste mora biti ne samo meko i ugodno nego i higijenski na najvišem nivou.

Zašto su profesionalne perilice rublja za hotele ključne?

U hotelima i drugim objektima koje nude smještaj, rublje mora biti kvalitetnije oprano nego i u jednom drugom ugostiteljskom objektu. Visok standard u ovom pogledu ispunjava sve potrebe gostiju, ali i doprinosi dobrom glasu vašeg objekta, što znači potencijalno vraćanje gostiju ponovo kod vas. Proces brige o rublju daleko je od očiju gostiju, a tako ključan za njih. Međutim, još je ključnije da ne bude predaleko i od vas, jer instaliranje vlastite in-house praonice rublja donosi mnoge prednosti u odnosu na vanjsku praonicu kojoj povjeravate pranje i sušenje rublja – vi imate potpunu kontrolu nad cijelim procesom pranja i sušenja.

Koje su prednosti vlastite praonice?

Kada imate in-house praonicu rublja, maksimalna čistoća i higijena su vam garantirane. Isto tako, ona vam je dostupna kad god je to vama zgodno i potrebno, što znači da ne morate riskirati kašnjenje s dostavom kad se radi o vanjskim praonicama. Vlastita praonica pranje odjeće i drugog rublja čini hotelski posao mnogo lakšim jer štedi vrijeme i reducira nepoželjne rizike, a i uklanja sumnju oko dobivanja optimalnog rezultata pranja i sušenja rublja. Uz vlastitu praonicu također imate potpuni pregled i nad svojim troškovima, prepuštajući ga svom osoblju. Upravo zbog činjenice da praonica hotelu nije glavni izvor zarade, ona mora biti vrhunska i kvalitetna – jednako kao što je svaka cigla ključna za izgradnju kuće, i nije manje važna zato jer je samo jedna.

Koje su higijenske karakteristike naših strojeva za pranje rublja?

Naše LG profesionalne perilice i sušilice rublja omogućavaju kako komfor gostima, tako i zaštitu zaposlenika na njihovom radnom mjestu. One to postižu svojom higijenskom tehnologijom i programima – Wave force i Auto tub clean pomažu snažnim vodenim valovima maksimalno očistiti perilicu garantirajući higijenu, dok higijenski program dekontaminira rublje. Također, naše LG profesionalne perilice imaju antibakterijski dizajn – njihov premaz je napravljen u svrhu onemogućavanja bakterijama, virusima i plijesni da se dugo zadržavaju u njihovoj unutrašnjosti. Tako se bakterije poput Staphylococcus aureus, Salmonella, Listeria i sl. nikad neće dugo zadržati u vašim perilicama.

Igra li deterdžent ulogu u održavanju higijene?

Deterdžent igra veliku ulogu u održavanju higijene, pa svakako pogledajte naše pakete koje nudimo, a koji uključuju profesionalne perilice i sušilice s deterdžentima. U pravilnim dozama i prilagođeni tipu tkanina, deterdženti su neizostavno sredstvo u borbi protiv virusa i bakterija. 

Naše su profesionalne perilice također vrlo praktične – jednostavne za montažu i upotrebu, pa vaše osoblje koje rukovodi opremom neće gubiti previše vremena pri učenju kako njome baratati.

Što još možemo učiniti za vas?

Mi se u svemu prilagođavamo vama. Bilo da se radi o malom ili velikom hotelu, mi naša znanja prilagođavamo vašim potrebama. A to radimo i ako trebate nove kao i dodatne uređaje, uz posebnu uslugu najma koja vam financijski maksimalno izlazi u susret. 

Praonice hotela ključne su za održavanje produktivnosti, uštedu vremena i novaca i sprečavanje širenja infekcija, a to je nešto što je u interesu svakog hotela.

Ako vam je potrebna praonička oprema, kontaktirajte nas.