S više znanja do boljeg poslovanja

Ivana Živičnjak / 06.02.2018.

Zagreb / 01.03.2018. / u 15 sati
Kongresni centar Forum – Green Gold, Radnička cesta 50 / Zagreb

Pozivamo Vas da nam se pridružite na stručnom predavanju pod nazivom S više znanja do boljeg poslovanja koji će se održati 01. ožujka 2018. godine u 15 sati, u kongresnom centru Forum (Green Gold) u Zagrebu. Okupljeni stručnjaci iz područja tekstilne industrije svojim će Vam znanjem i iskustvom ponuditi konkretna rješenja i lako primjenjive savjete za još uspješnije poslovanje.

 

Dr. sc. Tanja Pušić redoviti je profesor na Tekstilno - tehnološkom fakultetu i stručnjak za održavanje i njegu tekstila. Njezino akademsko iskustvo primjenjivo je u svakom poslu koji uključuje rad s tekstilom od same ideje pa sve do upotrebe i održavanja tekstila.

Osnovni je cilj svakog praoničkog posla kvalitetnim održavanjem tekstila privući nove i zadržati postojeće klijente. Što sve treba znati o tkaninama u praoničkom poslu te kako pravilno održavati tekstil pojasniti će u svom stručnom predavanju dr. sc. Edita Vujasinović.

Predavanja profesorica i vrsnih stručnjakinja u poznavanju tekstila jedinstvena je prilika da ove vrijedne informacije i znanje pretvorite u prednosti vlastitog poslovanja.

 

Osim savjeta o tekstilu te kvalitetnom pranju rublja za Vaše poslovanje neophodne su informacije o održavanju Vaših uređaja u praonici. Održavanjem uređaja moguće je spriječiti kvarove te smanjiti rizik od dodatnih troškova koji ozbiljno mogu ugroziti Vaše poslovanje. Žan Brnić iz tvrtke Bijeli Svijet upoznat će Vas sa načinima održavanja uređaja za pranje, sušenje i glačanje.

Znanje je preduvjet svakog rasta i razvoja stoga iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sa stručnjacima izmjenite svoje stavove, sumnje i ideje te uz profesionalne savjete nastavite svoj put prema uspjehu.

PROGRAM POSLOVNOG SEMINARA

15:00 - 15:30
KAKO POSTIĆI KVALITETNO PRANJE RUBLJA
Dr. Sc. Tanja Pušić, red. prof. na Tekstilno- tehnološkom fakultetu
15:30 - 16:00
OSNOVE ODRŽAVANJA TEKSTILA
Dr. Sc. Edita Vujasinović, red. prof. na Tekstilno- tehnološkom fakultetu
16:00 - 16:30
KORIŠTENJE I ODRŽAVANJE UREĐAJA
Žan Brnić Bijeli Svijet d.o.o.

Ulaz na seminar je besplatan, uz ograničen broj sudionika pa Vas pozivamo da dolazak potvrdite najkasnije do 20.02.2018. putem e-mail adrese info@bijelisvijet.hr ili na tel 01/309 1870.