Razmjena znanja i iskustava sa stručnjacima iz Šangaja

Marina Knežević / 26.04.2023.
kinezi 1

Protekli tjedan je za naš Bijeli Svijet protekao u znaku međunarodnog druženja i razmjene iskustava vezanih za naš segment poslovanja. Na naše veliko zadovoljstvo, razmjenili smo iskustva s partnerskom tvrtkom iz Kine.

Uvijek nam je drago ugostiti naše poslovne partnere, a posebna je čar kada se radi o međunarodnim posjetima, budući da to uvijek znači i vrijednu razmjenu iskustava s različitih svjetskih tržišta.

Kinesko tržište se tu ističe kao jedno od najkonkurentnijih svjetskih tržišta, koje prednjači u razvoju novih tehnologija opreme za praonice rublja. Bijeli Svijet, kao jedan od vodećih europskih distributera, aktivno prati trendove te svojim kupcima omogućuje ponudu najinovativnijih proizvoda i zato nam je jako drago što smo imali priliku za razmjenu i proširivanje postojećih znanja.

Dobrodošlicu u Zagreb započeli smo ugodnim druženjem u našem uredu, gdje smo opušteno popričali o najnovijim trendovima i budućnosti struke. Dan smo obogatili prezentacijama, putem kojih smo usporedili iskustva s kineskog i europskog tržišta te pričali o suradnji na razvoju novih rješenja.

 

 

Imali smo priliku i zajedno obići naše drage klijente u njihovim praonicama te popričati o njihovim dosadašnjim iskustvima i planovima za budućnost. Za naše kineske partnere ovo je bilo vrijedno iskustvo uvida u europske primjere uspješnih praonica ‘iz prve ruke’.

 

 

Kako bi našim partnerima posjet Hrvatskoj ostao u nezaboravnom sjećanju, u predahu od formalnog dijela druženja, pružili smo im i nekoliko lijepih turističkih doživljaja. Na kraju ovog ugodnog druženja, iskazali smo zadovoljstvo pouzdanošću našeg partnerstva te želju za nastavkom istog još dugo u budućnost.